evli arkadaşlar diyeceklerimin hepsini demişler tebrik ediyorum açıkça uyarmışınız da ama arkadaş pek dikkate almıyor.Düğün işlerinde tek mantık üzerine kuruludur bende;Siz kızı almıyorsunuz,onlar damat alıyor.Geçen bir kız okul seviyesi uygun değil maaş bilmem ne dedi evlilik olmaz dedi arkadaş grubundaydık benim arabayı görünce çuvalladı tabi alışmış maaaş almaya garibim evleneceği kocası 30 sene kazansa alamaz bu tarz araba , tabi görür görmez hemen yelkenler fora yakınlaşmalar felan feşmekan.Anında .iktiri yedi.Evlilikte başdan nasıl olursa öyle gider.Kuralların olacak herkes ona oyacak gözümün önünde arkadaşın düğün alışverişinde "ne gerizekalı annen var " dedi hanım kızımız arkadaş tek laf edemedi.Düğünde ne kadar masraf olursa olsun evet diyene kadar en ufak bir yamugunda biter.kadınlara yüz vermeyin yoksa gelir tepenize çıkar.Unutmayın size bir abi tavsiyesi,eski adamlar kızı verirken tek kıstası alır;ya adamsın evine barkına sahip çıkan,yada berduş gibi adamsın,ama kadının lafçısı var,pisi var temizi var kahpesi var içinde .rospulugunu gizleyende var erkek 2 çeşittir.kadın 10 çeşittir.Size tavsiyem nişan mişan hikaye bu yoldan vazgeçin.Yoksa çankayada 400 bin tl ev alan arkadaşımın eski karısı, 6 ay evli kalıpta yarısını aldı gitti şimdi dostu var ev almak üzereyim evi annemin üzerine yapacagım ben mesela yarın elin kızı ele giderde annem gittimi kara topraga gider.Akıllı olun bir ilişkide şartlar konuşuluyorsa gerek yok hiçde bir yastıkda kocayacak gibi görünmüyor