Ben de yaklaşık 1 ay sonra nişan yapacağım. Bir süre önce şehir-iş değişikliği yapmam gerekti. Ben yine batıya geldim ama kız arkadaşım o zaman neresi olursa olsun ben hep yanında olurum, senin olduğun yer zaten benim evim dedi. Gerçekten de bu desteği sayesinde daha rahat adımlar atabildim.
İlişkide mantık çok önemli. Aşk vs bir noktadan sonra tek taraflı olarak ağır basarsa işler o zaman zorlaşıyor. 1 yıldır da beraberiz, dediğim gibi 1 ay sonra da nişan olacak. Daha hiçbir noktada ayrılalım, nişan atarız vs gibi bir sözünü duymadım.
İstanbul gibi bir yerde yaşamak çok zor. Özellikle bu şartlarda, hem de böylesine sizi boğan bir durumda. Ne kadar boğulduğunuzu, dertli olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Acaba kendinizi çok cepte mi gösterdiniz? Yani çekin karşınıza konuşun. Açık açık siz bu defa ayrılırım vs noktasına getirin. Bakalım o zaman ne yapacak?
Ben de evlendikten sonra 5 yıl içinde ev almayı planlıyorum. Kız arkadaşım da çalışıyor, birlikte ortak bir banka hesabı alıp orada birikim yapmaya başlayacağız. Nişanda takılacak takılara vs kadar hepsini bana verecek birikim yapmamız için. Maddiyattan önce gerçekten de insan hayatını geçirebileceği mantıklı birisini bulduğunda çok mutlu oluyor.