MehmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Şunu Söyleyim Kaliteli Bilgi Paralı olur Bedava Olmaz. Bedava olursa Bir Anlamı Kalmaz Azda olsa bi şeyler vereceksin ki kıymeti olsun. Bu Ya zamandır İnternetten araştırı Bulursun Öğrenir Yaparsın Yada Bilen Birine Ücretini Ödersin oda Sana Anlatır. Kur Deyince Ücretsiz Olması Beklenmez Elbette. niyetim Daha fazla Kişinin ve Kurumun SEO nasıl yapılır ve neden önemlidir. sorusuna yanıt bulması. Bi Örnek ereyim herkesin ortak bir görüş var Backlink almadan SEO yapılmaz diye ben yapılır diyorum ve ispatlıyorum. Nasıl Yapılıra gelince bunu açıklamıyorum çünki benim çok ama çok vaktimi aldı. bi karşılığı olması lazım.
Sizin isteğinize gelince kullanı adları ile kesinlikle oynamıyorum. yeni bir kullnıcı açın ve istediğiniz kullnıcı adı ile devam edin.
Sistem çalışıyor. bir aksaklık olursa haber verin düzeltme yapayım.
sistem halen istediğim noktaya varmadığı için ücretli yapmadım. bir kaç ay içerisinde kesinlikle kullanmış olduğunuz çok üstün özelliklerle ücretli olacak ve şimdiden söyleyim aylık ücretini site başı 50 TL yapmayı düşünüyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:23:46 -->-> Daha önceki mesaj 00:22:49 --



Bunları Neden verdiniz sorailirmiyim ?

Allah gönlüne göre versinde fikrimi soracak olursan site başı 50 tl değecek bir seo aracını daha yurtdışında görmedim sen yaparsan eğer bakarız ama cok fazla talep olacağını düşünmüyorum bu fiyattan ümidini kırmak gibi olmasın yanlış anlama.