Site adresi :
www.oyunhemen.com
Site için istenen fiyat : 600
Sitenin aylık getirisi: 20-30 (Daha yeni)
Sitenin açılış tarihi: 28.04.2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun
Günlük hit sayısı: ortalama 40-50
Ziyaretçi kaynağı: full arama motorları
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz özel yazılım tebilisim
http://www.tebilisim.com/oyun-script...-yazilimi.html
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
Telefon: 553 543 79 69
Tebilisim'in 499 TL + KDV ile satın aldığım yazılımı ve domaini ile birlikte hali hazırda veriyorum. adsenseden büyük gelir elde etmeyi planlıyordum. işlerim rast gitmedi acil borçlarım için sitemi domaini ve yazılımı ile zararına satmaya karar verdim. Hazır yazılımı domaini logosuyla tek yapmanız reklam kodlarını panelden eklemek.. Ayrıca panelden veritabınızı optimize edebiliyorsunuz.
Flash Oyun Sistemi tamamen SEF ve SEO linklerden oluşmaktadır.
Google optimizasyonu sağlanmış olup arama motorlarında üst sıraya çıkmaktadır
Kontrol panelden bir oyunu SWF olarak ister kendiniz yükleyebilir, isterseniz uzak sunucudaki bir SWF linkini otomatik indirebilirsiniz
Sınırsız ve özel kategoriler oluşturabilir, özel sıralama yapabilirsiniz.
Her kategoriye özel resim, SEO için keyword ve description atayabilirsiniz.
Her oyuna özel resim, SEO için keyword ve description atayabilirsiniz.
Reklam alanları ve boyutları Google Adsense standartlarındadır. Dilerseniz javascript reklam dilerseniz image formatında reklam ekleyebilirsiniz
Tema yapısı bulunmaktadır, bu sayede hazır PHP fonksiyonlarından yararlanarak kendiniz tema geliştirebilirsiniz
Sitemap dosyası ile Google'da anında üst sıralara çıkabilirsiniz
Her oyuna özel olarak etiketleme yapabilirsiniz. Etiket sayısına göre site anasayfasında en çok etiketlenen kelime etiket bulutunda büyük çıkacaktır
Site anasayfasında o an sitede kaç kişi bulunduğunu, bugün kaç kişi oyun oynamış ve kaç oyun mevcut şeklide istatistiksel bilgilere ulaşabilirsiniz
Kontrol panelden Google Analitik kodunuzu girerek bu istatistikten faydalanabilirsiniz
İçindeki orjinal yazıları, getirisi ve potansiyeli düşününce hakettiğini düşünüyorum
Satma sebebi: Kredi kartı borçları