Merhaba, ben Murat Miregil

2 yıldır arayüz tasarımı ve geliştirmesi yapıyorum.
İşimi severek yaptığımdan dolayı benimle çalışmaktan keyif alacağınıza emin olabilirsiniz.

// Referanslar ve iletişim için pm atmanız yeterli.

Truthful adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığı arayüzü olduğu gibi bırakmayan, kendi zevkini de işine yansıtan profesyonel bir arkadaşımız kendisi

Bir çalışma yaptık darısı diğerlerine hocam, eline sağlık tekrar
inovatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Döküm yaptırıldı. Çok temiz ve kaliteli bir iş çıkardı arkadaş. Hemde vaktinde yetiştirdi. Ellerine sağlık hocam
Rusya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arayüz tasarımı, kurulumu + responsive html5 işi yaptırıldı. Arkadaş gerçekten harika daha önce başkasına yaptırdığım işi ikinci kez bu arkadaşa yaptırdım boşuna ücret ödedik Bir site gösterdim ilkine aynısını istiyorum dedim bana yeniden kodlayacağını söyleyip copy paste yaptı. Eğer 0 dan arayüz tasarımı ve responsive yaptıracaksanız bu arkadaşı kesinlikle tavsiye ederim. Çok temiz iş yapıyor.
EthicWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek kelimeyle inanılmaz bir iş çıktı. Zorlu bir arayüzün altından ancak bu kadar profesyonel bir şekilde kalkılabilirdi. Tereddütsüz bire şekilde verdim. Temayı öyle de aldım.

Çok teşekkür ediyorum.
tlgbtn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teslim edeceğiniz tasarım ve çalışmalara kendi tecrübesiyle hayat katan, çalışmaktan keyif alabileceğiniz birisi. Tavsiye ederim.

Noktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gözünüz kapalı çalışabileceğiniz arkadaşlardan biri gerçekten. 15 senedir bu işlerin içindeyim 100 lerce insanla çalıştım ama bu kadar kişinin içerisinde 7-8 kişi işe halen çalışmaya devam ediyorum. Bunlardan biride murat kardeşimdir. Eyvallah kardeşim.
Schizophrenia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini tertemiz ve zamanında yapan bir arkadaş. Uzun süre boyunca çalışmayı düşünüyoruz.
SwordLion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tertemiz bir iş çıkardı. Eyvallah !
anakra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa iş yaptırıldı. İşinde ciddi ve gayet başarılı.
uzayli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işinde uzman arkadaştır. herkese tavsiye ediyorum.
atomverimerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş yaptırıldı gerçekten başarılı bir arkadaş.
gncemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş verdiğim işi oldukça uygun fiyata ve söylediği süreden daha önce teslim etti. Oldukça kaliteli bir insan, iş yapılası birisi. Buralar, dutluktu diyebileceğim işlerin olur inş Murat kardeşim.
PHPChi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini temiz yapan bir arkadaş
muratk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili Murat krdsm ile çalıştım ve benim için çok özverili güzel bir çalışma çıkardı. Kendisine yaptığı ve yapacağı işlerde güveniyorum. Düşünmeden çalışabileceğiniz güvenilir bir insan.
josef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa Psd to css işi verildi sorunsuz ve gününde teslim etti, kendisine çok teşekkür ederim
Stefan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Murat ile tanışmamızda kendisi ile bir tasarım üzerine görüştük ve kendisi bana responsiple tamamen kusursuz bir kod yapısı ile kurumsal bir portföy oluşturmayı başardı. Bu göstermiş olduğu işindeki kusursuzluk'dan dolayı kendisine teşekkür ediyor kendisi ile güvenli bir şekilde çalışabileceğinizi umuyor ve doğru bir arkadaş olduğunu da belirterek başarılar diliyorum.
Mcelm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Responsive işi verildi, kısıtlı süre olmasına rağmen başarılı bir şekilde işi teslim etti.
Teşekkürler.
aliozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi konusunda titiz ve başarılıdır.Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
videolarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Psd to Css işlemi için iş verildi, kendisi ilgili ve gayet sıcaktır, Tavsiye edilir..
TitusPullo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş verilmiş ve titizlikle tamamlanmıştır. Teşekkür ederim kendisine ilgili bir arkadaş.
anakra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa tekrardan iş yaptırdım, çok iyi bir iş çıkardı. Sorunsuz kodlama için teşekkürler.
artalan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş başarılı ve hızlı. Tavsiye ederim.
Dadaruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş teslim alındı . Her talebime sıkılmadan geri dönüş yaptı . Kaliteli çalışma oldu tavsiye ederim..
berkay07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PSD 2 HTML dokum yapti arkadas. Herseyi istedigim gibi yapti ve duzenledi. Bu aralar r10 da bu isi gevelemeden duzgunce yapan ender insanlardan.
Schizophrenia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini tertemiz ve zamanında yapan bir arkadaş. Uzun süre boyunca çalışmayı düşünüyoruz.
On3m adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
psd to css işi yaptırdım temiz iş yapıyor eline sağlık tekrar çalışmak ümidiyle
Naytu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 sayfalık döküm yaptırdık (responsive), Hızlı teslim etti. Teşekkürler...