forum tanıtımı alayım mı? her foruma ayrı makale göndererek
ya da
tanıtım yazısı alayım mı?
şuan bana ne tavsiye edersiniz. yardımlarınız için teşekkürler.
Evet forum tanıtım alın tanıtım yazısı alın backlink çalışmalarında en çok tavsiye ettiğim çalışmalardır.
En az 100 - 150 kelimelik özgün makale ile en fazla 3 link çıkışı 5 etiket kullanın. Forum sitelerinde genelde sorun yokta trafik ve hit değerleri yüksektir. Tanıtım yazısı alırken dikkat edeceğiniz kriterler var Google indexi, Alexa değerleri, Hit bilgisi bunlara dikkat edin ve iyi değerlerde . Sizinle aynı alanda hizmet veren sitelerden tanıtım yazısı almaya özen gösterin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:45:29 -->-> Daha önceki mesaj 00:43:00 --
Google sorularınıza en hızlı ve en açıklayıcı bir şekilde sizlere bu başlık altında yardımcı olacağım. Google sorularına cevap bulamayanlar ve bunları sorun haline getirenler için online olabildiğimce burdan sorularınızı cevaplayacağım.
( Ben yandex ile ilgili sormuyorum ki zaten ? Ayrıca konu dışı eğer farklı bir konu diyorsanız yabancı değil,hemen bir üst komsu sayılır konunuzun üstüne gelen bir konu.Neyse yardımınız sizde kalsın,amaç yardım sandım da koştum geldim

)
Sen bu şekilde konuşarak çok yardım beklersin. Git yazdığın konuda yardım beklmeye devam et...