Benim sorum ip yi sonradan değiştireceğimiz için faydalı olur mu google ip geçmişine bakıyor mu?
Evet dediğim gibi tek ip numarası kullanıyorsanız ip numarasını değişip farklı ip numaraları kullanırsanız faydası olacaktır. İp numarasına önem veriyor. Kısacası seo hosting olursa faydalıdır diyelim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:23:59 -->-> Daha önceki mesaj 23:21:47 --
Arkadaş webmaster tools aracılığıyla yaşadığım bir sorunu çözdü. Bir sorum daha olacak P.M atacağım şimdi. Buradan da teşekkür etmek istedim.
Rica ediyorum robots.txt engellemesi ile alakalıydı heralde. Robots.txt hakkında diğer konular için Seo dersleri sitemdeki
robots.txt oluşturma konumu inceliyebilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:26:47 -->-> Daha önceki mesaj 23:23:59 --
Tayfun Değerli dostum seni R10 da görmek güzel ;
Sitelerime çalısma yaptırdıgım bir dost arkadaş ....
2 Siteme yaptığı çalısma sonucu 2 side zirve oynadı Ciddi anlamda bir çok seocuyla calıstım fakat Tayfun gercekten işin eğli bir dost ....
Site bir
www.hdfilmindir1.com hedef kelıme Hd Film indir
Site 2
www.3dfilmindirr.com Kelime 3d Film indir
Teşekkür ediyorum düşünceleriniz için umarım daha iyi hit sağlayarak daha iyi yerlerde olursunuz Başarılar...