Yaptığını söyleyen çok ama çalışan bir modelini henüz göremedik. Sadece Muammer Yıldız var onun da videolarında yüke bağlanmıyor. Her şeyi geçtim bu kadar basit bir sistemle güç üretilemez yani bir hareket devamı olmaz. Onlarca senedir hep iddia edilmekte ama gel gör ki elde avuçta bir şey yoktur.
http://www.biltek.tubitak.gov.tr/pdf/devridaim.pdf
hocam nasip olursa bu senenin sonuna doğru çalışan halini ilk olarak buradan yayınlayacağım. emin olabilirsinizki hareketin devamı oluyor yeterki farklı düşünelim önemli olan tek bir noktaya bağlanmamak.
şu ana kadar internetten bu sistemleri görüp denemek isteyen herkesin yaptığı hataların en başında internette gördükleri sistemlerin aynısını yapmak oluyor kimse farklı birşey çıkartmıyor. geçenlerde birisiyle konuştum zamanında internetten görmüş denemek istemiş ama başaramamış oda hemen bırakmış yani hiç farklı düşünceler içine girip sorunu çözmek için üstüsüne gitmemiş sorunun üstüne.
benimde karşılaştığım sorunlar oldu ama yavaş yavaş üstesinden geliyorum sorunların. ilk prototipinde karşılaşacağım sorunları tahmin ettim ve o sorunlarla karşılaştım. ikinci yapacağım prototipde bu sorunları ortadan kaldıracağım ve aklıma gelen bazı sorunlar var onlarla karşılacağımı tahmin ediyorum bakalım ne olacak son durum.
bu cihazdan elektrik ürettiğim gün videosunu burada sizlerle paylaşacağım. elektrik üretmekten kastım 2 tane led veya 1 tane ampül yakmak değil bunuda dip not olarak belirtmek isterim.