LionhearT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle mıknatısın gücü kısa sürede tükenecektir diyen arkadaş cevap vereyim. neodyum mıknatısların gücü ortalama 10 yıllıktır +-1 yıl oynar. o yüzden sizin tabirinizle kısa sürede bitmesi çok zordur.

çalışmaz 20 adet mıknatıs aldım diyen arkadaşada cevap vereyim. 6 yıldır manyetik motor üzerinde çalışıyorum 2013 yılının sonuna doğru prototip yapıp çalıştırmayı başarmış birisiyim. edison bile ampülü yaparken 1001. denemesinde tutturmuştur. muhakkak yanlış yaptığınız birşey vardır dönüp kontol ederseniz sorunu çözebilirsiniz. şunuda eklemek istiyorum manyetik motoru yapmak sadece rotor, stator ve mıknatıstan ibaret değil güzelce araştırmanızı devam ettirmenizi tavsiye ederim. nasip olursa bu senenin sonuna kalmadan yeni prototip yapıp deneme ve ar-ge çalışmalarına başlamak istiyorum bilimsel olarak hakkımızda hayırlısı.

okuduğunuz için teşekkür ederim
Yaptığını söyleyen çok ama çalışan bir modelini henüz göremedik. Sadece Muammer Yıldız var onun da videolarında yüke bağlanmıyor. Her şeyi geçtim bu kadar basit bir sistemle güç üretilemez yani bir hareket devamı olmaz. Onlarca senedir hep iddia edilmekte ama gel gör ki elde avuçta bir şey yoktur.

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/pdf/devridaim.pdf