Sonsuz olması imkansız bence. Mıknatıstaki yük kısa sürede tükenecektir. Mıknatısa verdiğin para da yakacağın 1-2 wattlık ledin harcayacağı enerjiden fazla olacaktır.
Arkadaşım inanma boş yere para verme. Reklamdan para kazanmak için yapılmış hileli bir düzenek. Denemeyen de atıp tutmasın boş yere.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:38:26 -->-> Daha önceki mesaj 17:33:25 --
O kadar basit değil ama, fanla falan olacak iş değil.
https://www.r10.net/off-topic/1198625-free-energy.html
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:39:37 -->-> Daha önceki mesaj 17:38:26 --
Çalışmaz denedim, 20 adet mıknatısım var. Çalışmayacağını bildiğim halde aldım başka deneyler yapıyorum.
öncelikle mıknatısın gücü kısa sürede tükenecektir diyen arkadaş cevap vereyim. neodyum mıknatısların gücü ortalama 10 yıllıktır +-1 yıl oynar. o yüzden sizin tabirinizle kısa sürede bitmesi çok zordur.
çalışmaz 20 adet mıknatıs aldım diyen arkadaşada cevap vereyim. 6 yıldır manyetik motor üzerinde çalışıyorum 2013 yılının sonuna doğru prototip yapıp çalıştırmayı başarmış birisiyim. edison bile ampülü yaparken 1001. denemesinde tutturmuştur. muhakkak yanlış yaptığınız birşey vardır dönüp kontol ederseniz sorunu çözebilirsiniz. şunuda eklemek istiyorum manyetik motoru yapmak sadece rotor, stator ve mıknatıstan ibaret değil güzelce araştırmanızı devam ettirmenizi tavsiye ederim. nasip olursa bu senenin sonuna kalmadan yeni prototip yapıp deneme ve ar-ge çalışmalarına başlamak istiyorum bilimsel olarak hakkımızda hayırlısı.
okuduğunuz için teşekkür ederim