alico adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arama Trafiği sekmesinde manuel işlemler var orada tam spam cezasına maruz kalmış olabilir siteniz. Kontrol edip bilgi verirseniz cezalı ise o sebepten index ve info almamıştır.

Site Tam Spam işlemi yapıldıgı için bilmemne bilmemne yazıyor benden önceki domain sahibinden dolayı cezaya alınmış evet teşekkürler yanıtınız için. Ben şimdi YENİDEN DEĞERLENDİRME İSTEĞİ GÖNDER diye bir şey doldurup gönderdimde ne zamana düzelirki acaba?

DesignX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitenin ismini verseydin de bi baksaydık arşiv kaydına falan yemeyiz siteni merak etme öğlen yemeğimi az önce yedim
pm olarak gönderdim domaini.

wmyolcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşağıdaki linkte yer alan işlemi yapın 10 dakika sürmez indexlenir.
http://www.webmasteryolcu.com/google...ise-yarar.html
sitenin cezası varmış bu işlemi defalarca yaptım ondan almadı galiba[COLOR="Silver"]

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:59:41 -->-> Daha önceki mesaj 15:37:24 --

Merak ettiğim tek soru var ; Evet site spam yemiş ve google de cezalıymış ceza ve spam işlemini kaldırmak vs yerine direk farklı bir domain alıp bunuda çöpe atmak daha mantıklı değilmi? ceza kalksa bile spamsız bir domain kadar saglam ve sorunsuz googlede yükselirmi bu saattten sonra ?