ironice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle hiç bir şekilde YTR partnerliğin kapanması durumunda geri ödemede bulunacağı şeklinde bir konuşma yapmamıştır. (Cevap: Kocaman bir yalan hatta eşimin ayın 15 inde maaş aldığını gerekirse oradanda yapacağımı söyledim Youtube işlerinde yeniyimdir. Kendisiyle ilk telefonda konuştuğumuzda bana hiç bir şekilde %30 luk partner kanal kesintisinden bahsetmedi bunla birlikte partner kanalın adsenseden kat kat iyi olduğunu bellirti. Ancak arkadaşlara sorduğumda ise partner kanaldan uzak durulması gerektiğini bellirtiler. (Cevap: Madem belirttiler neden haber vermedin hocam ben size kesin dönüş yapacağım diye söyleyen sendin) Tabi ödeme alan partner kanalları vardır doğrudur. Ancak arkadaş bu konu hakkında en küçük bilgilendirme zahmetinde bulunmadı. ( Arkadaşım yalanların tesbih oldu ben seni kaç kez aradım ve kanal hakkında bilgi verdim ve hatta sana şöyle şeyler söyledim bu partnerden memnun kalmaz isen başka partnere geçebilirsin hatta ben sana o konuda yardım ederim dedim son olarak ben sana onca dil döktüm anlamak istemedinse benlik bişey yok )Ayın 7 sinde hesabıma 970 liranın geçiceğinin garantisini verdi. Ancak %30 luk kısmını partner kanalın alacağını hiç bellirtmedi. Ailevi nedenlerden dolayı kendisine geri dönüş yapamadığım için gün içinde direk olarak itrade bildiriminde bulunmuş. Kendisinin yaptığını yakıştıramadım. Bu bir ticaretir aksilikler olabilir problemler çıkabilir. Bunla ilgili hemen karar verdiğini görüyorum. Gerekirse Sayın R10 Moderatörleriyle görüşeceğim bu konu hakkında. İyi Akşamlar
Dostum birazda olsa allahını seviyorsan yalan söyleme bak yalan iyi bişey deildir yalan söyleyen adam iflah olmaz biliyorum yaşın genç ama yaşının genç olması yalan söylemene sebep deildir dün sen beni aradığın zaman neredeyse 20 dk dan fazla telde konuştuk ve sana zaten benim partner kesintisinden haber yok dedim ayrıca öyle bir durum olsa bile senin bir kaybının olmayacağınıda belirttim zaten aylık 600 TL garanti kazanırsın 970 TL konusuna gelince orada haklısın ben kesintiden habersiz sana şu kadar alırsın dedim o konuda özür dilerim ama sende harbiden çok atıyorsun ben sana kanalla ilgili bir sıkıntıda iade yaparım dedim ve partner kanal adsenseden iyi dedim doğru neden iyi onuda sölim hem ödeme konusunda iyi hemde telif,eşleşen,dünya genelive para kazanma kapanma vs de bence partner onnumara son olarak ailevi sorunlar olabilir ama sabah saat 11:00 den akşam saat 22:00 ye kadar hem 0850 hemde senin kendi hattını defalarca aradım senden benim tek istediğim teli açıp hocam kanalı almıyorum demendi yada mesaj yollamandı şimdi sen forumda yenisin ve forum kurallarını bilmiyorsun eğer forum kurallarını bilseydin benim yazdıklarımı net okur ve ona göre cevap yazardın.