Arkadaşla anlaşma yapılmıştı ve kanalı pazartesi günü yani bugün devralacaktı ama sabah beni 0850 nolu telden aradı ve bana bir kaç soru sordu sorulardan bazıları şunlardı hocam networkunüz %30 kesinti yapıyormuş dedi bende tam bilmediğimi söledim ama öyle bir durum olsa bile kanalın kazancı yükselmekte olduğunu ve bu durumun onu sarsmayacağını belirttim bir diğer sorusu serkan beyin networku satacağını ve budurumda mağdur kalırmıyım sorusu vardı bende hocam öle bir durum olacağını sanmam dedim ayrıca öyle bişey olsa bile geri ödeme sağlayacağımı belirttim zaten yeni çocuğum olduğu için biraz masrafım çıktı ve bir kaç arkadaşa borçlarımı ödemek için kanalımı sattığımı belirttim oda bana hocam ben sana 11 12'ye kadar dönüş sağlayacağım dedi ama akşam oldu hala dönüş sağlamadı sizlere tavsiyemde şu olur bu arkadaşla alış veriş yapar iken önce bir düşünün daha sonra ticaret yapın benim ençok kızdığım konu şu ben kanala başka müşteri buldum ve bu arkadaşı durumdan haberdar etmek ve müsade istemek için en az 50 kere aradım ama sağolsun arkadaş telefonunu bir kere bile olsa açma lütfünda bulunmadı saolsun varolsun.
Kesinlikle hiç bir şekilde YTR partnerliğin kapanması durumunda geri ödemede bulunacağı şeklinde bir konuşma yapmamıştır. Youtube işlerinde yeniyimdir. Kendisiyle ilk telefonda konuştuğumuzda bana hiç bir şekilde %30 luk partner kanal kesintisinden bahsetmedi bunla birlikte partner kanalın adsenseden kat kat iyi olduğunu bellirti. Ancak arkadaşlara sorduğumda ise partner kanaldan uzak durulması gerektiğini bellirtiler. Tabi ödeme alan partner kanalları vardır doğrudur. Ancak arkadaş bu konu hakkında en küçük bilgilendirme zahmetinde bulunmadı. Ayın 7 sinde hesabıma 970 liranın geçiceğinin garantisini verdi. Ancak %30 luk kısmını partner kanalın alacağını hiç bellirtmedi. Ailevi nedenlerden dolayı kendisine geri dönüş yapamadığım için gün içinde direk olarak itrade bildiriminde bulunmuş. Kendisinin yaptığını yakıştıramadım. Bu bir ticaretir aksilikler olabilir problemler çıkabilir. Bunla ilgili hemen karar verdiğini görüyorum. Gerekirse Sayın R10 Moderatörleriyle görüşeceğim bu konu hakkında. İyi Akşamlar