Evet şimdi gördüm hacım güzel özellikmiş
Başka bilmediğim özelliklerini araştırıyorum bakalım.
- Kafelerde televizyonların frekanslarına girerek kanalları değiştirip sesin yüksekliğini ayarlayabilirsiniz duyumu almıştım. Bazen işe yarayacaktır.
- Menü tuşuna uzunca basarsanız telefonda arama bölümü çıkacaktır. Burada telefonda bulamadığınız dosyaları isim olarak aratabilirsiniz.
- Biliyorsunuzdur ama çoklu pencerede kimi zaman oldukça faydalı bir özellik. Bilmeyenler için ekranı ikiye bölerek kullanım özelliği. (Sağ gizli tuşa uzunca basınca ekstra menü çıkar ve burada bulunan bir uygulamayı tutup ekrana sürüklediğinizde ekran ikiye bölünür.
- Soğuk kış günlerinde eldiven kullanıyorsanız ayarlardan hasassiyeti arttırıp eldivenle de kullanabilirsiniz telefonu.
- Note 2 de de var olan telefona dokunmadan gelen bildirimleri görme özelliği var. Yani telefon masada dururken elinizi telefonun üstüne koyduğunuzda bildirim varsa gösteriyor. Ben pek kullanışlı bulmadım bu uygulamayı, zırt pırt elimizdeyken ekran yanıyor.
- Ekran görüntüsü almayı biliyorsunuzdur zaten. Bilmeyenler için; elinizi dikey olarak soldan sağa sürükleyin yada sağ tuş ile aşağıdaki tuşa aynı anda basılı tutun.
İlk aklıma gelen ekstralar bunlar..