Arkadaşlar merhaba,
1 Yıl geçti ve dediğim rakkamların üstünde domain sattım. Düğünüm oldu düğün zamanı ve sonrasın da ortalama aylık 500-1500 Tl arası nakit akışı oldu, söylemesi ayıptır sadece 30 gün içinde 750 tl nakit akışı söz konusu Allah bereket versin.
Ben domainleri alırken 0,50 Cent den alıp gelen teklifleri genelde olumlu bir şekilde değerlendirip sattım. Yani anlaşmadığım kimse yok gibi

Bu arada kayıplar da verilmedi değil mesela hala bir kaç arkadaşın borcu var ve "abi ödeyeceğim" diyip diyip sallıyorlar

Yapacak bir şey yok kul hakıdır yiyen yer yemiyen ödemesini gönderir.
Domain sektörü gerçekten zor bir sektör. Bu sektörde hep şu mantıkla ilerledim.
Bu sektörde ki mantığım hep şu oldu ki ucuza aldığım dan dolayı bütçeyi sarsan bir durum söz konusu olmuyordu, elimde kategori ne olursa olsun fazla sayıda domain olursa çok sayıda insana hitap edebileceğimden farklı kategoriler, saçma isimler bile olsa alıyordum

çünkü potansiyel vardı ve insanlar olmadık domainleri bile satın alıyordu, bir domaini aldım ve keşke almasaydım dedim. 1 ay içinde 150 tl den satıldı
Şu anda godaddy ve networksolutions.com sitelerin den kodlar ile 4-6,5 tl arasın da kayıt yapılabılıyor. Ben kayıtları bir süreliğine durdurdum. Elimdekileri satıyorum. Bu sektorden ekmek yedimmi evet Allaha şükürler olsun cidi anlamda ekmek yedim. 2,000 Domain satışım oldumu evet oldu fazlası olmuştur.
Elimdeki domainlerin linkini yazmak istedim belki merak eden arkadaşlar vardır.
Bu arada forum da ilk zamanlar da bana yardımcı olan Zeynel Koç ve varyemez nickli arkadaşlara teşekkür ederim.
RumuzTR Hakan Üzeyirin yeri farklı

Allah razı olsun gece gündüz konuştuk o beni ben onu gaza getire getire iyi paralar kazandık
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
Yürüdüğünüz yol ne olursa olsun insanlar olumlu olumsuz eleştiride bulunacaktır. Mantık çerçevesi için de hareket etmek iyidir. Bazende hiç bir şeyi hiç kimseyi umursama dan işin içine girip yürümek gerekir. İlk zamanlar da gerçekten saçma domainler aldığım oldu ama ne kadar da saçma olsa da müşterisi çıkıyordu, paranız varsa kaliteli domainler satın alırsınız. Yoksa küçük çapta hareket edersiniz.