bir fenerbahçeli olarak şu adamdan bir kere daha nefret ettim sen kimsin ki stada sokmuyorsun ? sen kimsin ki milyonlar önünde bu insanlara hakaret edebiliyorsun ? allah kimseyi o dört duvara düşürmesin fakat bu adam girsin içeri kurtulalım bu adamdan..! onca emeği vardır doğrudur katkıları vardır doğrudur ama efendiliğini koruyamıyor keşke adam gibi adam olsada bizde yaptığı herşey için teşekkür edip efsane başkan olarak aklımıza kazısaydık ama şu görüntülerden sonra bir kez daha nefret ettim fenerbahçe seninle gurur duymuyor artık başkan..!
Dostum orada beleş bilet vermek yok artık size demeye getiriyor. Grupta 10 kişi bilet alıyorsa diğerleri beleş biletle giriyordu. Beleş bilet verdiği içinde artık size yer yok demeye getirdi ki haklı. Bu arada olay 60 yaşında olması 16 yıl başkan olması da değil. Kendinizi o adamın yerine koyun kulüp için içerde yatmış ki belki 1 saat sonra ret cevabı gelip geri içerik girecek adam ve hala kulüp için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sen gelip orada 3 yıllık acının ardından şampiyonluğu kutlarken x futbolcunun adını bağıramazsın. Madem senin fenerbahçe sevgin var orada lefterden başlayıp bu kulüpte ismini kazıyan adamları bağıracaksın sırayla istiyorsan alex diye de bağırırsın. Tribünümüzü geri istiyoruz hakkımızı arıyoruz diye twitter da tt yapmaya çalışıp sesini duyurmaya çalışıp tribünü geri alınca yine aynı b*ku yapıyorsan daha da o stada giremezsin. Bu tür insanlara artık kombinede satılmaz alabilirlerse e-bilet ile önümüzdeki yıl bilet alırlar yaptığı en ufak bir taşkınlıklada bir daha stada giremezler. Her kulüple tartışan kavgalı *** başkanı geçin Sefanın şuan rakip değil kendi gruplarıyla olan kavgası mevcuttur git gide küçülen bir grup olmaya da başladılar. Bu kulüpten aziz yıldırım ve sefa gibi adamlar gitmeden bu sorunlar çözülmez. Ha iboşuda unutmayalım rantcı şakşakcı iboşuda yollamak lazım bu kulüpten.