sitenizin günlük onbinlerce hit almadığını düşünerek söylüyorum, her giren ziyaretçinin ip adresine rdns sorgusu yapabilirsiniz, sorgu sonucu googlebot görünenlere izin verdirilebilir.
https://support.google.com/webmaster...er/80553?hl=tr adresinden bakabilirsiniz, aynı yöntemi diğer arama motorları içinde uygulayabilirsiniz, ancak hiti yüksek sitelerde bu işlem sıkıntı çıkaracaktır.
Hitimiz yüksek hocam 20 bin civarı
Teşekkürler yinede ilgin icin
İnsanlar mağdur olmasın diye özveride bulunmuşsunuz. Ancak yaptığınız uygulama ile siteniz düşüş yaşar.
Sitenize olayla ilginiz olmadığına dair duyuru ekleyip 7 sayfa kısıtlamasından vazgeçin. Sahtekarlar her gün 7 firmaya ulaşır zaten. Ama elbet onlar da yakalanır.
Teşekkürler hocam.. Hem insanlar hem bizi mağdur edecek bir durum... Yani 9 kisi adama ödeme yapmış mobil ödeme aracılığı ile.. Biz aradık firma gibi ses kaydı alıp şikayetçi olmak icin ama cok Prof. Çalışıyorlar anlayıp hayır burası x firma o firma değiliz dediler.. Şahit bulsak dahi inkar edecekler kendi siteleri icin aradıklarını söyleyecekler sonuc çıkmayacak .. Engel olayı geldi aklıma baska çözüm. Bulamıyoruz
Çok mantıksız iş yapmışsınız.Statik ip kullanan kişi sayısı oldukça az.Herkes dinamik ip kullandığı için uyguladığınız limit hiç bir işe yaramaz modeme reset atmasıyla limit diye birşey kalmaz.Ancak kendine zarar verirsin.
Para isteyen kişi paypal,havale bilgileri vb şeyleri bildirmiştir.O yüzden senin yapacağın tek şey firmadan o bilgileri alıp mahkemeye başvurmandır.
Sitenede uyarı sayfası ve bilgilendirme geçtiğinde sorun ortadan kalkar.
Not: Bir kişiyi engellemek istiyorsan kesin çözüm olarak mac adresini engellemen gerek.Başka çözümü yok .
Hic kimse 3 dakka da bir modemine reset ici. Uğraşmaz en azından bizim site yerine farklı sitelere yönelir .. Ödemeleri mikro ödeme ile SMS yolu ile alıyorlar .. Adres vermiyorlar 0850 bir numaradan baska bir sey yok elimizde bilmiyorum sadece numara yeterli olur mu dava icin .. Ki insanlar korkuyorlar kimse ben şahit olurum demeyecektir herkes farklı illerde uğraşmaz ..
Bu ipler sabit ise izin verilebilir user agent aspx yazılımda nasıl kullanılır araştırmak lazım teşekkürler yorum icin