Arkadaşlar boşuna 5 dolar vermeyin bu kişinin size yaptığı işlem tamamen ücretsiz bir işlemdir.
Sabaha karşı 4:30 hala bu arkadaşın konusunu aktif görünce biraz sinirimi bozdu o yüzden yazmak istedim sizlere.
Açık kaynak kodlu bir program ile, sizden talep edilen backlink listesi taratılıyor tüm numara bu.. Program dandik siteleri listeliyor, ve bu program ücretsiz ve açık kaynak kodulu bir program
Şimdi kraldan çok kralcı çıkacak yada ban yiyeceğim ama, ben bunları bilip sorduğum halde beni bile başka işlem yapacığına ikna etmiş bir arkadaşımızdır bu kişi, kibarlıkt
Aynen bende verdim 5 dolar penguene takılmış siten dedi bende biliyorum sitenin linkten dolayı ceza aldığını sonrada 1000 link için 40 dolar deyınce gulumsedim kucuk bir araştırma ile işin boyutunu çözdüm, işin tuaf tarafı programı kendi sitesinede eklemiş ve tanıtmış
Kısacası hizmet almış biri olarak söylüyorum siteniz linkten ceza aldıysa 5 dolar verip yeniden teyit ettirmenin anlamı yok. Bende @serdars gibi hiç memnun kalmadıgımı belirtmek için yazayım dedım.