hocam domain sektöründe siz uzmansınız bence ve kim bilir kac yıllık emeginiz ve tecrubeniz var domain olayı ilk girildiğinde sanki yeni başlamış bir ilişki kadar mutlu ediyor insanı ve yeni başyalan ilişkiyi sevgi ve aşkın ile tecruben ile ilerletmeyi değil de bizim gibi ŞIPSEVDİ tabiri ni uygularsak oyle kumar giib. tabiki de cok saglam paralar kazananlar var. ama saglam girmek ve bu işi girmeden en az 1 sene kurs almak gerekir forumlardan yoksa bizim gibi para ile tecrube almaya kalkarsak zarar ederiz.
siz farklısınız topragım :d size sozum yok.
Bize de kimse öğretmedi ama vakti zamanında forumlardan ve googleda yaptığımız araştırmalar sonucu edindiğimiz bilgiler dahilinde bu tecrübeleri kazandık. İlk başladığım sene bir çok çöp domain aldım. Bunu bir çok sağlam yatırımcı mutlaka yaşamıştır. Ama başlangıç seviyesinde çok domain almamaya uzun süreli araştırma yapmaya adadım kendimi. Uzun süre snapnames arttırımlarını izledim. Zaten yeni yatırımcılara en büyük tavsiyem özellikle kısa domainlere yatırım yapacaklar ise mutlaka 6 ay ile 1 sene arasında alım yapmadan snapnames, namejet gibi sistemlerde hangi domain hangi fiyata gitmiş izlemeleri ve excel aracılığıyla istatistik tutmaları olacaktır.