varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain sektörü kesinlikle kumar değil dostum. Sen hatalı adım atar yanlış isimlere yatırım yaparsan elindeki mal değer kazanmaz. Örnek verecek olursak, çöp mahalinin kenarında değerlenecek ilerde çöpler temizlenecek diye yer alırsan bu bir kumardır. Ama Şehrin kenarında ve şehrin tek genişleyebileceği alan olan bir bölgede henüz yapılaşma olmadan arsa alır beklersen bu kumar değil uzun vadede yatırımdır. Boşa düşen domainleri kaydederek (istisnalar mutlaka var yeri geliyor ben de boştaki bir domaine backorder yapabiliyorum) bir yere gelinebileceğini düşünmüyorum. Herkes bana soruyor bu kadar domain ile nasıl ayakta kalıyorsun ve her sene portföyü güçlendiriyorsun diye verdiğim cevap oldukça basit, değeri olan domainleri alıyorum. En kötü şartlarda taban fiyatları belli olan domainleri portföyüme ekliyorum. Sonuç olarakta satışlar çerçevesinde kazanıyorum.

hocam domain sektöründe siz uzmansınız bence ve kim bilir kac yıllık emeginiz ve tecrubeniz var domain olayı ilk girildiğinde sanki yeni başlamış bir ilişki kadar mutlu ediyor insanı ve yeni başyalan ilişkiyi sevgi ve aşkın ile tecruben ile ilerletmeyi değil de bizim gibi ŞIPSEVDİ tabiri ni uygularsak oyle kumar giib. tabiki de cok saglam paralar kazananlar var. ama saglam girmek ve bu işi girmeden en az 1 sene kurs almak gerekir forumlardan yoksa bizim gibi para ile tecrube almaya kalkarsak zarar ederiz.

siz farklısınız topragım :d size sozum yok.