Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mehmet iyi güzelsinde ders vereyim diyosun sana diyolar neden ücretli sen diyosun okullardada ücretsiz niye kimse almıyor hepsini bir anda çöpe attın? paralı üniversitelerde var ama liseli kadar bilgilileri yok derslere girdikleri bile yok buna nediceyeksin bu örnek olamaz.

Asıl konuya gelelim senden skypede sitende üyelik için bişey rica ettim ama malesef cvp yazmadın halbuki sen demiştin akşam hatırlat diye, şimdi senin samimiyetinde art niyet ararım bu samimi gelmez işte. Yanlış anlama ama istesende bu istemesende bu söylemesem içimde kalırdı.
Öncelikle Şunu Söyleyim Kaliteli Bilgi Paralı olur Bedava Olmaz. Bedava olursa Bir Anlamı Kalmaz Azda olsa bi şeyler vereceksin ki kıymeti olsun. Bu Ya zamandır İnternetten araştırı Bulursun Öğrenir Yaparsın Yada Bilen Birine Ücretini Ödersin oda Sana Anlatır. Kur Deyince Ücretsiz Olması Beklenmez Elbette. niyetim Daha fazla Kişinin ve Kurumun SEO nasıl yapılır ve neden önemlidir. sorusuna yanıt bulması. Bi Örnek ereyim herkesin ortak bir görüş var Backlink almadan SEO yapılmaz diye ben yapılır diyorum ve ispatlıyorum. Nasıl Yapılıra gelince bunu açıklamıyorum çünki benim çok ama çok vaktimi aldı. bi karşılığı olması lazım.
Sizin isteğinize gelince kullanı adları ile kesinlikle oynamıyorum. yeni bir kullnıcı açın ve istediğiniz kullnıcı adı ile devam edin.
Sistem çalışıyor. bir aksaklık olursa haber verin düzeltme yapayım.
sistem halen istediğim noktaya varmadığı için ücretli yapmadım. bir kaç ay içerisinde kesinlikle kullanmış olduğunuz çok üstün özelliklerle ücretli olacak ve şimdiden söyleyim aylık ücretini site başı 50 TL yapmayı düşünüyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:23:46 -->-> Daha önceki mesaj 00:22:49 --

lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
# digg mirror
User-agent: duggmirror
Disallow: /

# Archive
User-agent: ia_archiver

#Majestic SEO
User-agent: MJ12bot

#Open Site Explorer
User-agent: rogerbot