cenq_beacher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman ayrı merak etmeyin bir kaç kişi aldı temayı o hakkımı tam vermedi ama ben satıştan kaldırıyorum kardeşim merak etme senide mağdur etmem sizden ara parası almış arkadaş kendi tema kodlamanın yanından bile geçmez Psd Xhtml hepsi bende var bu temanın bana kaç yıldır burda ticaret yapıyorum kimse benim olan birşeyi başkasının diyemez kanıtlamadan ayıptır.
Biz kendisi yaptıgını bilerek konuya müdahale ettik . Skype adresini ulastırırsanız. Tema sahibi arkadas sizle görüşecek. Teşekkürler iyi forumlar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:29:54 -->-> Daha önceki mesaj 23:21:14 --

Şuan Umut Çalışkan ulaştık temanın parasını ödediğini ve dekontları çıkabileceğimden bahsetti biz burda r10 yonetiminden temayı satışa çıkaran arkadaşın ıp özel mesajlada talep ettik burdanda etmekteyz biz bu konunun peşini bırakmıcağımızı bildiriyoruz. Bu kadar ucuz ve ahlaksız insanların bu çatı altında olmaması gerekmektedir buda son mesajımız konu ile ilgili.
Bytahmin kullanıcı adının konuyla alakası bulunmamaktadır r10 sitesine üye değiliz. Sadece aracı olmaktadır Temanın ücretinin bizim tarafımızdan yatırdığına ByTahmin ve Silver Üye Polathinyo şahitdir. Bundan sonraki süreçte r10 yönetimin konuya el atması ve gereken bilgileri bizimle paylaşmasını rica edeceğiz.
Burda temayı satışa çıkaran arkadaşa tekrardan sunu söylemek istiyorum bu temayı sizden müşteriye yapılacağının detayını bilmektesiniz ve aktif bir sitenin temasını paylaşıyorsunuz
Ticaret yapmak buna denmemeli ben tema satışı vb her türlü resmi aldım elime sabahın ilk mesai saatlerinde soluğu adliyede alacağım.
Saygılarımızla
Ediz Heptürk Hepmacizle.com