Artık YAPMIYORUM!

Bundan sonra yapmamamın sebebi 15 TL'ye tema klonlama olsun html tasarımları Wordpress'e aktarma olsun yaptığım için ve klonlanan siteler ne kadar zor olursa olsun fiyat 15 TL olmasına rağmen sitelerin kullandığı özel eklentiler özel bölümleri de benden istemeleri, karşı tarafın saygısızca konuşmalarıdır.

Ben yurtta kalıyorum şehir dışında, burada internet devamlı bulmak zor günlük harclıgım çıksın diye 15 TL'den bu işi yapıyodum zaten 5 TL'si benim internet parama gidiyo ve 10 TL'ye yapmış oluyorum.

Buna rağmen verdikleri 15 TL'ye sitelerin özel eklentileri özel sistemlerinide istemekle kalmayıp saygısızca küçümseyerek konuşmaları son noktayı koydu.

Yorumlar;

Gibberring adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok temiz ve başarılı bir iş çıkardı hemde kısa sürede. Teşekkür ediyorum. Mutlaka yine çalışacağız.
UfuX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam,

Arkadaş işini bilen ve yardımsever bir kişidir. Umarım tekrardan çalışmak kısmet olur. Allah utandırmasın.
^FB-DeViL^ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın 3 ay oyaladığı işi toplamda 3 saatte halletti, güvenle çalışabilirsiniz.
Gibberring adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben arkadaşla 2 çalışma yaptım. Çalışmaların kalitesi elbette çok profesyonel değil zaten bu ücrete öyle bir çalışma beklentisi içerisine girmek hiç etik olmaz. Fakat yaptığı çalışmalara ufak tefek benimde eklemelerimle gayet sorunsuz, stabil çalışan işler ortaya çıktı.

Teşekkürler.
Gazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile ufak bir wordpress çalışması gerçekleştirdik, işi başarıyla tamamladı, kendisine teşekkür ediyorum.
cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş ile iki iş için anlaşmıştık az önce ilk istediğim tasarımı teslim etti kendisi gerçekten çok ilgili teşekkür ederim..
fatihtr18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şey istediğimiz gibi oldu. Çok teşekkürler.

İş Alımı TAMAMEN Kapalı!