abdullahercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar arkadaşlar
2 hafta önce telefonum çalındı iphone 5, aynı gün polise gittim durumu bildirdim.

sürekli iclouda iPhone'umu Bul üzerinden kontrol ediyordum, 3-4 gündür telefon aktif olarak kullanılıyor. nerelere gittiğini görebiliyorum. tüm gittiği adresler mevcut.

çektiği resimler ve telefon rehberi yeni aldığım iphone geliyor sürekli. yani adam elini kolunu sallayarak telefonumu kullanıyor.

bu durumu polise (Allah kimseyi memleketimiz polislerinin eline düşürmesin) bildirdim ama hala sonuç çıkmadı ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen. yani bu süreci nasıl hızlandırabilirim. teşekkürler.
AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polis beni meşgul ediyorsun diye atmasın 2 geceliğine...

Valla memleket ne hale geldi. Adam kullanmaya çalar duruma gelmiş.
Eskiden aç kalınca çocuğuna birşeyler almak için çalardı bu millet.
Hırsızlar bile eskiden daha namusluydu. Geçmiş olsun..
NetBlogi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polise kaldıysa işiniz zor. Birkaç kişi toplayın kendiniz gidin bari
clubmember adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adres belli diyosun da daha ne bekliyosun. adresi bilicemde daha beklicem, hiç polisle falan uğraşmadan direk giderim alırım
Kobra_fighterTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalınan telefon için sadece polise değil savcılığa başvurmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla. Savcılığa başvurdunuz mu?
HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nezarethane'den kapalı gişe loca almaya kararlısın herhalde
bir polis olarak yazdığınız yorumları okudum evet aramızda dinazor diye nitelediğimiz polisler var ancak polisin asli görevi mağdurun mağduriyetini ortadan kaldırmaktır. PVSK Mad 1 polise vatandaş için yapması ğerekenleri anlatır. olaya gelince polise söylemekle bu iş olmaz gidip polis merkezine çalıntı ihbarı yapıp elindeki verileri vereceksin. durumuna ilişkin kanun mad. http://www.turkhukuksitesi.com/makale_1143.htm eğer dediğim gibi yaptın ve sana alaka göstermedilerse yasal yollarla polise karşı hakkınıda arayabilirsin ama sanmıyorum öyle olduğunu. Bir diğer konuda ülkemizde vatandaş haklarını tam olarak bilmiyor şu formda ticaret yapak onlarca kişi bile açıp haklarına ilişkin kanunun çok azı okumuştur. Kende hakkını bilmeden nereye nasıl başvuru yapılması gerektiğini bilmeden rasgele davranıp işinizi polise ya da savcıya yaptıramazsınız devletin dili yazıdır. git polis merkezini telefonun sana ait olduğunu ispatla yap başvurunu ve telefonun konum bilgisini ver en geç 48 saate sende olur. Yok bunları yapmadı isen polis hakkında konuşmaya kimsenin hakkı yok. Dipnot: Hırsizlık takibi şikayete bağlı bir suçtur sen şikayet etmedikçe işlem yapılmaz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:31:34 -->-> Daha önceki mesaj 20:28:15 --

süreç hızlanmaz olabilen en hızlı şekilde polis işini yapar şu an atıyorum sen ankarada polise başvurdun telefon van da ankara van a yazı yazar van polisi işi yapar geri ankaraya yazara ve sonuç en son sana bildirilir çalan kullanmıyor çalan başkasına satmış ise hırsız bulunana kadar o zincir takibe alınır telefon delil olduğu için tüm pürüzler ortadan kaldırılır sana en son sonuç sunulur beklemede kal sonuçlananca sana bilgi verilir.