By_tozi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka biri tarafından eklenmiş.Gmail hesabı ile nasıl şikayet edebilirim ? Şikayet ettiğimde neler oluyor ?

Google spam report ile bildirebilirsiniz.

Aşağıdaki konular ele alınmaktadır.

"Webspam" terimi, daha yüksek sıralama için Google'ı kandırmaya çalışan sayfalar için kullanılır.
Webspam raporu göndermeden önce, sayfanın başka bir sorunu olup olmadığına bakın:

Ücretli bağlantılar Telif hakkı ve diğer yasal sorunlar

Bu sayfa, bağlantılar alıyor veya satıyor. Geçerli yasalar uyarınca bu sayfanın kaldırılması gerekiyor.

Rahatsız edici içerik Kişisel/özel

Bu sayfa uygunsuz. Bu sayfa gizli bilgiler ifşa ediyor.

Kötü niyetli yazılım Kimlik avı

Bu sayfaya kötü amaçlı yazılım bulaşmış. Bu sayfa hassas bilgileri almaya çalışıyor.

Diğer Google ürünleri Zengin Snippet'ler

Bu sayfa, Arama dışındaki AdSense ve Google Haritalar gibi diğer Google ürünlerini kötüye kullanıyor.

Bu sayfa Google'ın zengin snippet'lerle ilgili yönergelerine uymuyor.

Başka bir sorun var

Bu sayfada webspam'le ilgili olmayan başka sorunlar var.

Söylediğim gibi 1 kaç kez yolla 1 kez yolladığında dikkate alınmayabilirsin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:38:26 -->-> Daha önceki mesaj 19:16:55 --

gravedigger_yk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pm attım hocam musait zamanınızda dönüş yapabilirmisiniz
Öncelikle sorunuzu bu alandan sadece domain adresinizi pm ile bildirmeniz not olarak konumda düşülmüştü.

Soru :
Hocam öncelikle böyle bir konu açtıgınız için teşşekür ederim elimde 2 senedir aktif bir site var ilk aldıgım zaman hiti2 k civarından idi ama son 1 senedir 600-700 hiti geçmiyor hergün olmasada haftada 4-5 konu açıyorum elimden geldigincede özgün yazıyorum ama hiti aynı hep, pek backlink vede tanıtım yazısı almadım ne yapabilirim.

Cevap :
Öncelikle siteye yaklaşık 67 domainden link girişi olmuş 12 mayıstan bu yana alt backlinklerde yükselme var. Yazarkafeden aldığın backlinkler uzun ve anlamsız herhangi bir anahtar kelimeye yönelik değil bunlara dikkat etmeniz lazım imleme sitelerinde de aynı sorunu bilmeden backlink sağlayanlar da da aynı sorunla karşılaşıyorum.

11 nisan 2014 tarihinde beyaz perde de gösterime giren captain america the winter soldier, mobil platformda da

akıllı android telefonum neden yavaşladı i̇şte bu sorun her akıllı telefonun başına gelen bir sorundur.bu ya

akıllı telefonlar akıllı oldugu kadarda bir okadar salakça hareketler yaparak insanın canını sıkabiliyorlar. a

android cihazlarında hatalar zinciri giderek büyümeye devam ediyor anlaşılan. android ağ sorunu, android inter

Bu şekilde uzun backlinkler almak gereksiz.

Kelime bazlı çalışmalar da kullanınız keyword adınız 3. sıradayımış eskiden 2000 hit alıyormuş 13. sıraya gerilemiş bunu tanıtım yazısı alarak ve sosyal medya çalışmalarıyla eski sıralamasına hatta 1.sıraya kadarda getirmek münkün.

Tanıtım yazısını kendi alanınızdaki sitelerden alırsanız daha etkili sonuç alırsınız.

Ana anahtar kelime : android
Yan anahtar kelimeler : android programları ,android haberleri, android oyunları ,android haber

Bu 5 kelimede en fazla 3 link çıkışı yapacak şekilde minumun 150 karakter tanıtım yazıları ile çalışma yapın . Başarılar