!!! SCRİPTİN SATIŞI HİÇ BİR ZAMAN YAPILMAMIŞTIR YANİ TAMAMİ İLE SİZE AİT OLACAKTIR X KİŞİLERDE GÖRME İHTİMALİNİZ YOK !!!
Script php ve Mysql Alt Yapısına SAHİPTİR !

- Genel Özelikler -
-> Sınırsız Tema Sistemi ( Sadece tema klasöründe klasör açıp ardından metotları ile tema entegre ede bilirsiniz örnek başlık çekmek için <?php ayarlar('title');?> demeniz yeterli metotlar hakkında bilgi alıcıya verilecektir.)
-> Sınırsız Kategori Sistemi
-> Sınırsız İçerik Sistemi
-> Sınırsız Üyelik Sistemi
-> Üye grup sistemi
-> Say.ac üzeri geliştirilen sayaç sistemi sayesinde sunucuyu yormadan sayaç sistemi
-> Dahili olarak Botlar verilecektir ( Şuanda botlar yapım aşamasında )
-> RSS / Sitemap / Yandex Site Map özelikleri
-> Üyelere avatar vs.. özeliği
-> İçerikler için özel watermark vs.. belirleme özelliği
-> Responsive Admin paneli Tasarımı
-> Onaylı Onaysız Yorum sistemi
-> Onaylı / Onaysız Sistemi sayesinde taslak olarak içerik kaydetme imkanı ve bir çok özelik daha
-> PDO alt yapısı sayesinde klasik eski mysql_* fonksiyonları değil daha hızlı ve yenilikçi alt yapı ile hazırlandı
- Yönetim Paneli Görüntüleri -

- İstediğim Tutar -
1000 ( Scripti alan kişi tamami ile sahip olacağı için satış yaparak bu parayı kazanacağından eminim )
Pazarlık için pm atabilirsiniz.

Script tamami ile bana aittir metotlar vs.. özel olarak itina ile yapılmıştır tema entegresi oldukça kolaydır son resimde'de göreceğiniz gibi karmaşık sayfalar yoktur 4 klasör ve 1 tane index.php dosyası üzeri tüm işlemler yapılmıştır.

İletişim için pm ata bilirsiniz mail görüşmek isterseniz mail adresinizi pm ata bilirsiniz.

Sadece 1 Kişiye satılacaktır'ki başkası satış yapamasın !

NOT : Scripti alan kişi satma dağıtma vs.. her türlü hakka sahip olacaktır script satıldık'tan sonra ben bile satışını yapmayacağım yani alan kişinin olacak tamami ile.

Not 2 : Script tamamlanmıştır alacak kişi istediği tasarımı getirir ise + ücret karşılığı entegresi yapılacaktır