iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sunu yazmaniz sizin de bu isten iyi anlamadiginiz anlamina geliyor. 2-3 milyar sonuc bulunmasi o kelimenin zor oldugu anlamina gelmez. 100 sonuclu kelime bile daha zor olabilir. Alin size bi baglac vereyim 5 milyar sonucu var. Bu zor mu sizce?

https://www.google.com.tr/#q=ve

Yaklaşık 4.620.000.000 sonuç bulundu (0,40 saniye)

Ek olarak; Musteri onu bilmek zorunda degil. Sizin durumu izah etmeniz gerekli. Anlayacagi dilden anlatmaniz gerekli.

Ek olarak sıralamayı rakipler belirler bu yeterli bir kriterdir normal durumlarda ama bir algoritma değişliği ile bir anda bu bile değişebilmekte, googlede altın kelimeler vardır aranması az ama sosyete kelimeler onlar diğer 5 milyarlı sonucların 10 katı daha zordur. Bazılarınız çok kapılmış bazı şeylere seocuyum yazar ama daha yenidir biliyorum gibi konuşur bişey bilmez bu tiplerden uzak durun yeter.

Bazı arkadaşlar hep müşteri haklı demiş seocudan seocuya değişebilen bu piyasada bende müşteriden müşteriye değişir diyorum şükür öyle insanlar ile hiç uğraşmadım fakat, müşteri bu piyasada herzaman haklı değil bana göre müşteri benim gözümde olgunlukla karşılayan çıkarcı olmayan seo işini yapan adama sabırla yaklaşan kişidir. Tabiki seocu kişininde bu kişiye güvenden haric durumları anlatması yapabileceklerini söylemesi gerekmektedir.

Saat geç oldu hatalar olduysa yazıda affola.