Özelden bir konu hakkında düşüncelerini paylaştım, tecrübelerinden faydalandım. İlginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar.
Rica ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:51:16 -->-> Daha önceki mesaj 04:13:16 --
hocam pm gönderdim, ilgi ve alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim...
Sitenizi inceledim backlink yapılanması yok, link inşası yapılmamış, kelime bazlı çalışma yok, bunların yanı sıra sitenizde backlink sağlanırken notext yani anahtar kelime olmaksızın backlink sağlanmış. Sağlanan backlink sayısına gelince 900 e yakın domainden sitenize link sağlanmış buda çok yüksek bir rakam yarardan çok zarar oluşmuş diyebilirim.
Yapılması gereken öncelikle gereksiz bağlantılar Google disavow aracı ile reddedilmeli bu işlem 1ay kadar sürmektedir. Daha sonra link inşaası oluşturulmalı bunu bir bina gibi düşünün eğer kolonlar(ana anahtar kelimeler) ve kirişler(yan anahtar kelimeler) sağlam olmazsa her an çökebilirsiniz çünkü Google bir deprem gibidir sizi her güncellemede sallayacaktır.
Site içi link inşaası zaten bilindiği gibi özgün makale ve göresellerler ile güçlendirilerek yapılır. Site dışı link inşaası etkili backlink yöntemleri kulanımıyla sorunsuz olacaktır. Site dışı seo için kelime bazlı bağlantıları tercih etmenizin önemi yüksektir.
Bu çalışmaları yapınca kısa vaade de düşüşler yaşayabilirsiniz yada ciddi yükselmeler olabilir. Buda google'nin tutuculuğuna bağlıdır. Bunu şöyle söyleyebilirim Google geçen yıl mayıs ayında köklü değişiklikler yaptı penguen güncellemesi ile eskiden ne kadar backlink artışı olursa site okadar yükseliyordu şu anda durum çok değişti Google artık kaliteli ve belirgin backlink çalışmaları istiyor belirli bir limite kadar geliyorsunuz olumlu ama birden fazla baclink sağlanınca site ilerlemiyor geriliyor.
Başarmak için bilinçli çalışmak lazım zararları bir tarafa bırakıp kendinize yarar sağlamanız lazım.