Bütün internet sektörü bu tarzda çalışyıor müdür o zaman senin kazandığın tasarım paralarıda göreceli şekilde caiz değil. Bu meselenin dini açıdan sakıncası yok. Kullanıcılara reklam göstermek günahtır gibi bir şey yok din içeriğe bakar açık kadın gösterirsen bunu tasarıma da koymak caiz olmaz facebooka da. Kasma bence. Adam haklı.
Vallahi hocam kullandığım tasarımların hiçbirisinde açıklı saçıklı +18 yada benzeri şeyler kullanmadım, satışı etkileyen yalancı sözler eklemedim var ise lütfen hatamı göster düzelteyim teşekkür bile ederim üzerine ..
Benim demek istediğimi bence herkes anladı, yapan var isede gerçekten isim verin birşey verin cezasını çektirelim bu devran böyle yürümesin artık yazıktır, adliyede dosyalar kabarmış durumda kafam kadar dosyası olmuş adamların müstehçen içerik ile profil açmak, kişiden izinsiz post atmak gibi şeyler yüzünden nice insanların hayatı karardı.
Nice insanlar eşlerinden boşandı, dayaklar yedi bunları hepimiz televizyondan izledik, internetten okuduk. Benim öfkem, benim kinim bunları yapanlaraydı ve artık doğru anlaşıldım bende bu görevi kendi adıma üstleniyorum.