Baştan beri normal sayfacılara olarak gözüken tepki aslında otolikecılara panelcilere eklenticlereymiş o arkadaş yazmasa konuya bunu anlamıcaz başta bunları belirtsen zaten uzamazdı konu hepimiz aynı yerde yorum yapardık

o kişileri ne yazıkki bu konuda bulamazsun mutlaka içlerinden konuyu gören okuyan vardır ama evet ben yapıyorum kazanıyorum diyipte ortaya çıkamaz hiçbiri haramdan helalden haberi yok para bürümüş gözlerini hepsinin nasıl kazandığı farketmiyor sayfa çalış satar onu çok güzel bir işmiş gibi çevresine yansıtır çevresindekilerde para kazanıyor veya korkudan benimde sayfamı çalarsa diye desteklerler onu. Uzun senelerden beri buradayız hep bunlarla mücadele veriyoruz emin ol ama bitmiyorlar bitmicekler.
buradaki mesajınızı lütfen kendiniz okuyun ve tekrardan yorumlayın kişinin senelerdir emek vererek yaptıgı bir şey için yorumunuz sizin evi çalınsa ve arabası çalınsa dediginiz şey gercekten bu sayfa evi ve arabasıdır burda siz kendi yazdıgınızı gözden geçirirmisiniz
Ben en başından beri öfke gösterisi yaptım hepside illegal iş yapanlaraydı asla diğer konulara değinmedim ve ben artık bu konuda birşey yazmak istemiyorum.
Sonuç olarak doğru anlaşılabildim zar zor bu beni mutlu etti ve fikirlerime katılan insan sayısı çoğaldı bu durumda kapansın artık herkesin vakti gereksiz yere öldü, ve yine diyorum bana laf atan gövde gösterisi yapan arkadaşlar oldu onlarında yaşına veriyorum ben cahil olayım onlar profesyonel olsun sorun değil ve kimse beni sevmek zorunda değil saygı duyarım.
Fakat saygılı olmak zorundadır, herkes birbirine saygılı olmalıki sorun çıkmasın.
Herkese hayırlı geceler dilerim.
Saygılarımla.