keske tanımadıgın insanlar hakkında yorum yapmasan r10 da fb bölümünde yapılan tum haksızlıklara çalıntı sayfa satan herkese tek basıma burada ayakta durdum eskiden beri beni bilen bilir nekadar hırsız haram yiyen varsa %80 ni benim sayemde forumdan uzaklastırılmıstır bizim tüm konularımıza bakarsan ilegal yollardan kazanc saglayanların peşinde oldugumuzu helali ile yapanları taktir ettigimizi görürdün. 3 cocugum var bu yasıma kadar hiç birine haram yedirmedim.
Ben en başından beri ne demiştim ? İllegal iş yapanlara yorum yaptım ateş püskürdüm -
http://prntscr.com/3i0j5t
Benimle aynı fikire sahipseniz lütfen yazılanı okuyun ve anlamaya çalışın gereksiz şeylere hiç gerek yoktu bu konu uzadı gitti zaman kaybından başka hiçbirşey değil.
Birde güldüm yani kimisi dediki paramı kıskandın paramı göstersem ağlarsın dedi kimisi kıskanıyorsun dedi

Aklıma geldikçe kendimi tutamıyorum arkadaş yapmayın gerçekten yapmayın şöyle ..
Hepimiz ekmeğin peşindeyiz madem aynı şeyi düşünüyoruz neden bana karşı saldırıya geçiyorsunuz beni desteklemeniz gerekirken ateş topuna tutuyorsunuz.