GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ters dönüş yapmam siz doğru yerden anlamaka istemediniz, neymiş ? Benim sizin paranızda gözüm varmış Tövbe estafirullah.. Aklımın ucundan geçmedi kimsenin parasında 1 kuruş gözüm yoktur.

Ben bu denli boş iş ile uğraşmaktan bahsediyorum ben ne adamlar gördüm r10da fb reklamında profesyonel adam.

Reklam paylaşmadan önce üyelerden özür dileyenimi ararsın, reklam 10 dakika kalacaktır kusura bakmayın ilginizi çekerse tıklayıp bakarsınız diyenimi ararsın. Bu denli edebiyle yapan adamın elinden öperim parası helaldir.

İllegal olarak birşeyler yapıp dünyayı yeni keşfeden insanlardan da tiksiniyorum yorumlşarımın hepsi bu tarzdı hiç bir zaman geri fites yapmam yaşım 24 ergenlik taşıyan hiçbir hareketi ne yaparım nede uygularım.
keske tanımadıgın insanlar hakkında yorum yapmasan r10 da fb bölümünde yapılan tum haksızlıklara çalıntı sayfa satan herkese tek basıma burada ayakta durdum eskiden beri beni bilen bilir nekadar hırsız haram yiyen varsa %80 ni benim sayemde forumdan uzaklastırılmıstır bizim tüm konularımıza bakarsan ilegal yollardan kazanc saglayanların peşinde oldugumuzu helali ile yapanları taktir ettigimizi görürdün. 3 cocugum var bu yasıma kadar hiç birine haram yedirmedim.