Şimdi hocam öncelikle seocu filan değilim , daha önce hiç kimseylede kelime odaklı çalışmadım. Burda amacım da sizi kötülemek değil yanlış anlaşılmasın lütfen. Sadece bir müşteri olarak yorumluyorum.Eğer belirttiğiniz şekilde site 2. sayfaya gelir orada tıkanırsa bunu müşteriye izah ederseniz ek süre talep edersiniz zaten oda süreci sürekli takipte olcağından anlayışla karşılıcaktır. Diyelimki müşteriniz ters o zamanda yaptığınız çalışmanın parasını alıcaksınız kalanını iade ediceksiniz. Yada yapamıyacağınız işi almıcaksınız bu kadar basit. Siz işinizi düzgün yaparsanız bir sitenin bi yerde tıkanacağını sanmıyorum.Müşteri 5 6 milyar para veriyorsa muhakkak karşılığında bir şey almak ister buda en doğal hakkıdır bunuda çok görmeyin
Hocam zaten bu noktada bilgi alışverişi sağlıyoruz. Yani işi doğru yapmak en baştan garanti vermemekle olur. Bu soruyu sorarken ve sayfayı açarken amacım ön yargıları yıkmaktı. Bu kelime oyunlarına (1. sayfa, 1. sıra garantisi) temiz insanların, firmaların gelmemesidir. Şimdi bilenin üstünde bilen vardır. Kim tıkanmıyorum derse yalan söyler. En iyi sitelerin dahi uzun zamanlarca 2. 3. sayfada sabit kaldığını görebiliyoruz. Seo uzmanı hemen bu işi çözemez. Algoritma diye bir deyim vardır. Seo uzmanı olan sorunu çözme veya kendi oluşturduğu sorunu çözme çabası (yolu, yöntemlerinde izlenen yol) algoritma oluşturmaktan geçer. Algoritmada zaman ister dar zamanda oluşturulan algoritmalar yanlış sonuçlara sebebiyet verir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:32:17 -->-> Daha önceki mesaj 21:22:32 --
Sunu yazmaniz sizin de bu isten iyi anlamadiginiz anlamina geliyor. 2-3 milyar sonuc bulunmasi o kelimenin zor oldugu anlamina gelmez. 100 sonuclu kelime bile daha zor olabilir. Alin size bi baglac vereyim 5 milyar sonucu var. Bu zor mu sizce?
https://www.google.com.tr/#q=ve
Yaklaşık 4.620.000.000 sonuç bulundu (0,40 saniye)
Ek olarak; Musteri onu bilmek zorunda degil. Sizin durumu izah etmeniz gerekli. Anlayacagi dilden anlatmaniz gerekli.
Hocam bu işi anlamak anlamamak dediniz ya. Bunu sizle tartışmam konum bu değil. Zaten onu ek bilgi olarak yazdım. Rekabette etken olduğunu yazmadım. Google zaten seni Google kelimesinde ne kadar iyi olursan ol ilk sayfa ilk sıraya getirmez. Wikipedia yı dahi getirmediğine göre bu imkansız. Diğer kelimelerde wikipedia'nın üzerinde web siteleri var onlar gelebilir. Seo kelimesinin rekabeti diğer sektörlere göre rekabet derecesi en zor kelimelerden biridir. Nedeni şu seo uzmanları kategorisinde yarıştırıyorsun bu işin uzmanları sürekli siteleri üzerine çalışırlar. 3 Ayda web sitem ilk 3 ve 5 sayfa arasında geziyorsa bu işi anlamadığım anlamına geliyor