Olay kolay veya zor iş değil. Zor işinde belli başlı çalışma ve seo tekniği var. Sorun Google dahi bu uyarıyı yaparken; sen garanti nasıl verebiliyorsun ki? Bu apaçık haksız rekabet ve objektif birşey değil anlatmak istediğimiz olay bu şekildedir. Bir işi yaparken işi doğru şekilde yapmak ve doğru şekilde anlatmak lazım. Müşterileri yanlış bilgilendirerek para kazanmak için vaatler vermek, etik olmayan davranışlara girmek ne kadar doğru?
O zaman fiyatlandırma yapılırken bunlar dikkate alınmalı. Ben adama gidip anahtar kelimemi veriyorum adam benden aylık 2 mılyar para talep edıyor. 1 aylık bir çalışmada olmuyor tabi bu. Ben adama 5 6 mılyar para vericam adam da bana ilk sayfa garantisi dahi veremicek olucak işmi ? O zaman ben sana naıl guvenıp iş verebilirim ? Referans dıyorsun her alanda farklı bir rekabet mevcut haber sitesi için bir rent a car sitesini referan göstermek ne kadar mantıklı olur. Aynı alanda siteler olursa yine bir tahminde bulunabilir fakat alanlar farklı olunca referanlar da pek bi işe yaramıyor.