GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes sizin fikrinize katılmak zorundamı ? Hayır. Sen ekmek kazanabilirsin hocam kazandığın ekmeğe saygım varda ben bunu doğru bulmadığımı dile getiriyorum.

Fikrim size uymuyor diye neden düşman ilan ediliyorum ? Sizde benim mesleğimden kazandığım parayı mantıklı bulmayabilirsiniz vallahi saygı duyarım asla bır bır laf yapmam burada.

İllaha herkes sizinle aynı düşünceye fikre sahip olmayacaktır, siz bana ve bu olaya saygı gösterirseniz bende size o şekilde saygı gösterebilirim. Saygı karışılıklıdır konumuz facebokdan para kazanmak ama akıl yaşı kaç bilmiyorum adam hiç erinmemiş " sana paramı gösterirsem ağlarsın, yok bilmem ilk okul öğrencisi gibi hikaye uydurmalar " gibi olaylar sergilemiş ben buna karşılık vermek zorundayım.

Birisinin demesi lazım dünya 4 metre kareden ibaret değil yani uyarlamalı birisi bu arkadaşları ...
ya adaletten haktan bahsediyordun mesajlarında vergi levhan varmı ben gibi vergi ödüyormusun kazancından varsa vergi levhan burada bana konuda gösterirmisin merak ediyorum vergi ödemeden haksız kazanc elde ediyorsun ?