yahu meslegim olmadigini nerden bileceksin , ne sacmaliyorsun sen ya ? facebook ile ugrasanlar senin icin otomatik bos adamlar oluyor anlasilan ? sanki kendisi firma sahibi milyarder. sendeki övünme tarzi konusma tarzi Türkiyenin gercek zenginlerinde yoktur... ekmegine bak beni tanimiyorsun etmiyorsun fakat hakkimda sacmaliyip duruyorsun. facebook kazandigim rakamlari göstersem aglarsin. benim bu forumda 5-10bin tl alisverislerim oluyor senin gibi 20-50 tl degil.
ayrica senin itrader herseyi özetliyor ;
- Ulan geçen R10'da Facebook kategorisine girdim. Herifin biri "Yok Böyle Bir Şey Sayfası Çalınmış" diye bi konu açmış. Yaa ne boş işlerle uğraşıyolar. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Dedim; "siz ne boş beleş adamlarsınız be. Siz benim yaptığım tasarımlardan kaç para kazandığımı biliyor musunuz he? Pis cahiller. Bırakın hemen Facebook işlerini. Cahilsiniz siz cahil.". Böyle anlattım da anlattım, verdim veriştirdim. Sen bunlar bi bozul, bi bozul. Nasıl kızdılar bana, nasıl moralleri bozuldu, 2-3 tanesi hemen orda sayfasını kapattı. Bi tanesi sigortalı işe girmiş. Bi diğeri de atom mühendisi olmuş.
+ Abi, peki doktor bu duruma ne diyo?

Sesli Güldüm Yazayım Anlaşılır Olsun :P
Hayatı r10 tradelerinden ibaret olan saygın kişilik ;
@ForzaAltay; gözüne belliki bişey kaçmış geçmiş olsun ne diyeyim ..
Benimle s-dk yarıştırma , din ile paranın kimde olduğu belli olmazmış.
O yüzden bu konulara hiç girme pişman olursun ben para ile alakalı hiçbirşey söylemedim. Sadece boş işlerle uğraşmayan daha iyi şeyler yapın diye örnekler verdim bu durum sizi epey rahatsız etti.
Ve diğer saygıdeğer arkadaşlar ...
Yaşınıza veriyorum keşke profilinizde yazan yaşlara sahip olsanız.
Ve daha fazla zamanımı boşa öldürmüyorum burası kocaman bir forum sadece siz 3 kişi birşey yaptığını sanıyor diğerleri demek istediğimi çoktan anladı bile.