murnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam öncelikle böyle faydalı bir konu için teşekkürler, emeğinize sağlık.

Benim sorum ise; 4 yaşında ve devamlı güncel olan bir sitem var. Manuel spam cezası almadı, içerik kalitesi olarak rakiplerinden aşağı değil hatta kendisinden iyi hit alanlardan kat kat sağlam. Bir çok araştırma yaptım, seocu bir kaç arkadaşta inceledi ama sorun bulamadı. Yinede hit 400-600 tekil üzerine çıkmıyor. Bir ara (bir seneden fazla önce) 3k ya kadar yükselmişti sonra düştü. Sosyal paylaşımları, facebook, google + hepsi var. Kaliteli sitelerden alınmış tanıtım yazıları ve backlinklerde. Site oyun sitesi. Sizce sitedeki sorun ne olabilir? Teşekkürler.
Siteyi inceledim 180 domain civarı görünen backlink algılanmış backlinklerin çoğu anahtar kelimeye değil url olarak verilmiş yaklaşık 80 civarı. Yani anahtar kelime olarak işletme oyunları , puzzle oyunları ve yeni oyunlar 3 kelimede 9 , 10 tane tanıtım yazısı alınmış heralde kelime bazlı en iyi backlinler bunlar bunlarda yetersiz rakipler güçlü sıralamalarda çok geridesiniz. Tanıtım yazılarını hit alabileceğiniz anahtar kelimelerde alın ancak bu şekilde hit sağlarsınız.