GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ben hayatında gördüğün en boş insanım. O kadar boş insanım ki yaptığım tasarımlardan uyurken bile para kazanabiliyorum işte o kadar boş sen düşün.

Sende güzel bir meslek seçseydin sende uyurken para kazanabilirdin ama gelip geçicic heves mesleğindesin hiç birşey yazmayacağım daha elbet fikirlerin bir gün olgunlaşır ve ne kadar saçma birşeyle uğraştığını anlarsın dostum.

Şu an bekarsın bazı fikirlerin beyninde yer edinmemiş görebiliyorum ki, yarın evleneceğin zaman yada evlendiğin zaman ;

Ev sahibi kapına gelirse : Hacı bey, facebok sayfamdakiler unlike yapmış %50 düşüş var kirayı toparlayamadım.

yada ;

Bakkala ekmek almaya gittiğinde; facebok reklamı bu aralar pek kazandırmadı senin sayfayı beğensem bana 1 ekmek verirmisin ?

Gibi saçmalıkları söyleyebileceğini sanıyorum. Ümit ediyorum bunları yapabilecek potansiyel sende var vallahi ..

Söylediğim gerçeğe karşı cümle kuramamak ne kadar kötü bir durum değilmi dostum ? İşte ne ekersen onu biçersin, ben güzel birşeyden bahsettim sen yanlış anladın saldırıya başladın.

Ne sizden ne yazdığınızdan hiçbirşey anlamadım, şu dakikadan sonra anlamakda istemiyorum konuda uyarı yaptığım için suç bende istediğinizi yapabilirsiniz, kendi adıma özür dilerim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:53:49 -->-> Daha önceki mesaj 17:49:53 --

Dalga geçtiğinimi düşünüyorsun ? İstersen çirkinleşme okulum biteli 2 yıl olacak ve birden fazla mesleğe sahibim Allah' şükür.

Ben okudum okumanın harika birşey olduğunun kanısına vardım. Keşke sende okuduğun okulun anlamını yaşın çok geçmeden anlayabilseydin dostum tartışmayalım daha problemin var ise PM ile görüşebiliriz.

Konuşmayı, eleştirmeyi, eleştirilmeyi çok severim.
yahu meslegim olmadigini nerden bileceksin , ne sacmaliyorsun sen ya ? facebook ile ugrasanlar senin icin otomatik bos adamlar oluyor anlasilan ? sanki kendisi firma sahibi milyarder. sendeki övünme tarzi konusma tarzi Türkiyenin gercek zenginlerinde yoktur... ekmegine bak beni tanimiyorsun etmiyorsun fakat hakkimda sacmaliyip duruyorsun. facebook kazandigim rakamlari göstersem aglarsin. benim bu forumda 5-10bin tl alisverislerim oluyor senin gibi 20-50 tl degil.

ayrica senin itrader herseyi özetliyor ;