Peki ben sana birşey sorayım sen benim kazandığım parayı biliyormusun ki kıyaslama yapabiliyorsun dostum ?
Milletin sırtından para kazanmaktır bu işin adı ne demek sayfa büyütmek zordur ne kadar boş birşey yazmışsın umarım farkına varabilirsin. Kimseyi kırmak yada üzmek istemiyorum fakat gerçekleri yazınca herkes tarafından tepkiye uğruyorum.
Facebook ve benzeri hiçbirşeyi kullanmıyorum çünkü bana göre, benim düşüncelerime göre saçmalık ötesi bir durumdur. Kimene benim şu an ne yaptığımdan, kimene nerede fotoğraf çektiğimden.
Burası bir forum. Herkes istediği görüşü saygı çervecesinde belirtebilir bende o şekilde belirttim.
Bu ve buna benzer zaman öldüren şeyler yerine bir meslek öğrenmek daha mantıklıdır. Geçici şeyler için vaktinizi lütfen öldürmeyin. Bununla uğraşana kadar kitap okusanız bir roman okusanız gerçekten hayata karşı bakış açınız gelişir buda size farklı düşünceler getirir.
yahu burda bos adam sensin. sanane millet den ? ben eminim o laf attigin adam o sayfadan senin gelirinden daha fazla kazandigina. burasi forum evet ama burda kimseyi kücümseyemesin , saygi duymalisin. nasil zoruna gidiyorsa sen daha az kazaniyorsun demem , o sayfanin sahibininde senin yorumun zoruna gider.
ben facebookdan cok paralar kazandim bos is diyorsun ozaman sen meslek yap 2bin tl ayda kazanmaya devam et..

ben okuyom yaaa havam var tarzindaki kisilere benzettim seni.
Facebook eskisi gibi kazandirmasada cok paralar dönüyor. bilgin yoksada yorumunda olmasin. bu isi ek gelir olarak yapiyorda olabilir...