KAPANCI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle bu tarz bir konu altında arkadaşlara yardım etmenizi gönülden tebrik ediyorum.

Soruma gelicek olursak , 1 haftalık bir sağlık,faydalı bitkiler içeriklerini kapsayan bir sitem var günde 3 tane belirli saatler içerisinde özgün içerik giriyorum. Makaleler 150-200 kelime arası sizce bu kelime az mı bunu 300-400 kelime yapsam faydası olur mu ?

Yeni siteye 3 tane içerik fazla gelir mi ? Birde son olarak 1 hafta geçti fakat hiç bir konum indexlenmedi bunun hızlanması veya googlenin beni fark etmesi için ne yapabilirim?

Çok teşekkür ederim şimdiden.
150 - 200 kelimelik makaleler ile tanıtım yazısı çalışmaları yapılıyor genelde içerik olarak ne kadar uzun olursa okadar iyidir 300 - 400 kelime olursa ne gibi faydası olur okurken kişi daha fazla sitede kalır sitede kaldığı sürece daha fazla trafik harcar ama 150 - 200 kelime okuyup bilgi almasa siteden çıkar gider bu senin kaybın olur.

Yeni site için istediğin kadar yazabildiğin kadar içerik girebilirsin bunu 3 ile sınırlaman gereksizdir.Konun indexlenmiyor ise Google'e bildirim gitmiyor demektir yada sitede bir sıkıntı vardır.

Eğer wordpress tabanlı bir siten varsa otomatik pingleme yapabilirsin, bunun haricinde sitemap eklentisi ve wordpress'e uygun robots.txt dosyası olması lazım bunları yapıp hala geç index alıyorsan demek ki temanda bir sıkıntı vardır botlar tarafında pek sevilmiyordur. Böyle durumlarda Google gibi getir kullanarak Google bot çağırabilirsin böylelikle indexleme hızını arttırabilirsin. Ama sadece anasayfaya botları gönder makalelere gönderirsen bazen makaleye kaymalar olabiliyor ve bunun düzelmesi çok zor oluyor.