Merhaba,

çok güzel bir yazı yazıp, içinizi dökmüşsünüz. Kendi adıma tebrikler.

Zamanında bende bu tarz içerik üretir ve hazır yazılar yazıp satardım. Ancak bu tür yazıları yazan kişilerin gerçekten emekleri hiçe sayılıyor. Sebebi; Burada birçok kişi dediğiniz gibi maksat ilgi çekmek adına bir takım manipülasyon yapıyor, gerçeği yansıtmayan içerikler ile geçici para kazanmayı hedefliyor.

Ayrıca birçok nitelikli *********** sıfatındaki kişiler asci formatında yazılar hazırlayıp milleti ucuz makale adı altında (toplu makale, elimde kaldı makale vb.) satışlar yaparak, saf niyetli insanları kandırıyor.

Hal böyle olunca, iyi niyetli insanlarında kimseye güvenci kalmıyor. Birçok bu tür arkadaşın siteleri kapattıklarına, bu işleri bıraktıklarına şahit oldum.

Piyasada seo odaklı yazılar yazdıran kişiler ise sadece google'a karşı aynı içerikte birçok sayfa ürettiğinden dolayı bu tür insanlar çoğaldı diyebilirim.

Ne demek bu? seo firması bir kişiye site yapar, o siteyi ilk sıraya getirmek için paravanlarda ya da kendi sayfalarında yayınlayacak yazılar isterler. Bu yazılar işte 100 kelime altı ve dediğiniz gibi bold, keyword tarzında olur.

Makale yazıcıları bu tür kişilerle çalıştığı için bunun ismi "seo uyumlu makale" olur diye ortalıkta rahatlıkla geziniyor.

Piyasada gerçekten kaliteli yazı yazanlar bu tür senaryolar yüzünden yazmayı bırakıyor.

Ayrıca birde ekip çalışma işleri var,

bu tür kişilerle çoğu kişi çalışmıyor ama çalışanların şikayetleri; Anlatım dilinin bozuk olması şeklinde yorumlanıyor.

50 adet makale yazdıracak kişi bu işi ekip ile çalışanlara veriyor ve her 10 adet makale 10 ağızdan çıkıyor. Hal böyle olunca yazdıran kesinlikle pişman oluyor.

Bende birçok nedenden dolayı sadece oyun makaleleri hazırlıyorum. Daha önce binleri aşan sağlık-moda vs. yazılarım olmuştu ancak dediğim gibi birçok nedenden dolayı bıraktım.

Bunlar tecrübe ettiklerim, müşterilerimin bana söylediklerinden ibarettir. Makale yazdıracak kişiler, manipüle edilmiş kelimelerden uzak durmalı ve gerçekten inandığı kişiler ile çalışmalıdır.

Yoksa yazdıklarınızın neden faydalı olmadığı konusunda hep düşünür, el oğlu kazanıyor, ben özgün yazdırıyorum, neden kazanmıyorum diye sorular ile kendinizi meşgul edersiniz.