Alıntı
Eğer sizin bakış açınız ile olaya el atmamız gerekirse ozaman daha adaletli olalım
hizmet veren kişi/kuruluşun müşteride seo hakkında bilgi birikim araması gerizekalılık değil midir ? Adamcağız öyle duymuş sağdan soldan ve Türkiye'de seo alanında kurumsal olarak kemikleşmiş bir yapının olmaması, internet kullanıcımızın websitelerine ve seo'ya olan alakalarının yeni olması Kurumsal firmaların daha yeni yeni bir kaç senedir websitelerine önem vermeleri (ki hala veremiyorlarda) gibi bir çok unsur var iken o bilmeyen kişi nasıl oluyorda gerizekalı oluyor ? Bizim milletimizde Müşteri haklıdır kardeşim. Eğitilmemişse öğretilmemişse adam gerizekalı değildir BİLMİYORDUR VE TECRÜBESİZDİR. Yurtdışında yemek 30 dakikada gelir gülümsersiniz Türkiye'de 30 dakikada gelirse ya mekanı terkedersiniz yada problem çıkar. Zihniyet olarak bizler rahatlığımıza,paşalığımıza,paramıza dikkat ederiz. Elin Hollandalısı 3eurosu ile rahat hareket ederken biz 3euroya neler sığdırmaya çalışırız. Bunu kavrayamıyorsanız lütfen sizler eğitimlere katılın büyük markalar enayimi müşterilerini eğitiyor
Evet hocam gerçekten SEO kelimesini dahi insanlarımız bilmiyor. Bunun nedeni araştırma yoktur. Müşteri her zaman haklıdır. Bu doğrudur. Dediğiniz gibi müşterilerde güven duygusu çok önemlidir. Müşteriye güven vermek lazımdır. Güven derken ilk sayfa ilk sıra garantisi değildir. Detaylı şekilde anlatarak bu düşüncenin yanlış olduğunu söylememiz gerekir. Bugün bir müşteri talepte bulundu. İlk 500 'de yoktur. Site 1 yıllık kelime arama sonucu 487.000 küsür. Site içi, site dışı 2 sayfa analiz raporu oluşturdum. Çalışmaları detaylı şekilde anlattım. Hatta şu notu ekledim rapora:

Çalışma süremiz 3 Aydır. Organik çalışma teknikleri uyguluyoruz. Program Kullanmıyoruz. Yükselme garantisi veririz. 1. sıra garantisi 1. sayfa garantisi veremeyiz. Google açıklamasında bunu belirtiliyor. Kimse 1. sıra garantisi veremez. Lütfen bu teklifi verenlere itimat etmeyiniz. Bu linkten Google talimatına ulaşablirsiniz. https://support.google.com/webmaster...er/35291?hl=tr

e-mail yoluyla raporları, referansları gönderdim. Telefonla geri dönüş yaptım.
Müşterinin yanıtı çalışmayı yaptıracağım ama bana garanti ver diyor ısrarla. Kusura bakmayın "bey efendi" bu garantiyi veremem dedim. E-mail de zaten sizi bilgilendiriyorum, sözlede ifade ediyorum. Bilmediğinizi açıklıyorum. Hatta şu teklifi yaptım mecburen ilerlemeleri görün sonra ödeme yapın para önemli değil.

Müşteri Cevabı: Garanti yoksa maalesef sizinle çalışamayız. Bana tek kelime söyle garanti veriyorum de işi verecem diyor kendisi ısrar ediyor. Hayır dedim sağlık olsun. Teşekkür etti telefonu kapattı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:54:47 -->-> Daha önceki mesaj 13:44:37 --

Alıntı
oyle musteriue diyecegın tek kelime "garanti verenle çalış"
sonrada yine seni arar beni dolandırdılar diye
işte o kelimeyi diyemem hata olur. Bir kurum ve insanların umududur web siteleri hataya düşmelerini istemem. Ben bilgilendirmekle mükellefim nasıl bir doktorun hipokrat yemini varsa işini doğru kullanmak için yemin ediyorsa ( seo uzmanıda) bizde bu şekilde yapmamız gerekir. Değerlerimiz, İlkelerimiz olmalıdır. Hergün siteme bunun hakkında en az 300 - 700 kelime kapasitesine sahip makaleler ekliyorum. Sadece müşteri bilgilensin. Para önemli değil. Onlar yanlışa düşmesin ve doğru şekilde ilerlesin. Ben gerekirse hiç iş almayayım. Doğru olalım bu bize yeter.