ejder024 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet adamlar çok uyanık ben aktif hostum için ödeme yaptım kullanıyım diye.3 aydır kullanmadığım hostun parasını kestiler aktif etmek istediğimide açmadılar.Kafalarına göre para kesiyorlar.
hostgator günümüzdeki ttnet mantığı gibi çalışıyor.

ttnet mantığı
ay sonunda faturayı ödemedin mi interneti keser.
istersen diğer ayda ödeme borcunu interneti kullanamazsın ama kullanamadığın hizmetin o ayki faturasını da ödersin.

hostgator'de öyle,
ay sonunda paketin bitti mi, suspended yersin,
hizmeti kullanamazsın ama dosyaların, veritabanların vs herşey sistemde kalır.
istersen 3-5 ödeme yapma sistemin aktif ama kullanılamaz olur, kullanmasanda o ay fatura edilir.
açtırmak istediğinde kullanmadım ben arkadaş dediğin ayların faturası karşına çıkar.

bu durumdan kurtulmak için ay sonu yedeklerini alıp paketi iptal edeceksin.
lazım olduğundan yeni paket alacaksın. yoksa adamlar babasının hayrına tutmuyor ne yazık ki dosyaları.

bana hala 1,5 sene önceki full backup aldığım sitelerimin dosyaları için mail atıyorlar. yedekleri alabilmek için fatura kısmına yönlendiriyor. orada da 1.5 senenin faturası çıkıyor karşıma. tabiki ben backup dosyalarımı çoktan çekmiştim bile sadece paketi iptal etmeyi unutmuşum.

bu arada arkadaşın sorununa gelince ilk siparişiniz ise doğrulama, teyit işlemleri ne yazık ki yurtdışı firmalarda biraz uzun süren bir süreçtir.
Türkiye'de ki firmalar gibi hızlı değiller.
aynı zamanda çok kullanılan bir firma olduğu içinde biraz daha uzun sürmesi doğaldır.
ama sabrederseniz kısa zamanda çözülecektir. (sizden kredi kartı ile ödeme yaptıysanız kredi kartının ekran görüntüsünü isteyebilirler. birçok yabancı firma istiyor)