Teşekkürler fakat title zaten 2 kelimeden ibaret. Başka bir çözümü var mıdır ya da single.php de hangi kısmı düzenlemem gerekiyor?
single.php de meta ayarlarında başlıktan sonra sitenin otomatik başlığı atayan kısım vardır orayı silmeniz lazım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:42:08 -->-> Daha önceki mesaj 01:39:23 --
hocam benim bir site var ve aramalarda hiç çıkmıyor nedeni ne olabilir spam mı yeydi acaba 1 senedir böyle site ne yapmam lazım önelerileriniz varmı acaba
Sitenizin adresini bana pm olarak iletin inceliyelim. Site hiç çıkmıyorsa infosuda yok ise site banlanmıştır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:56:12 -->-> Daha önceki mesaj 01:42:08 --
Google açısından daha iyi görünmesi ve google'ın bizi daha iyi ve daha çabuk fark etmesi için nasıl bir tanıtım yazısı stratejisi uygulanabilir ??
Tanıtım yazısı çalışması belirli aralıklarla yapılmalıdır. Çalışmaya başladınız günlük 1 tane tanıtım yazısı alıyorsunuz diyelim 1 haftada 7 tanıtım yazısı almış olursunuz. 1 hafta bekleyin o tanıtım yazılarının ne kadar etkisi olduğunu görün ona göre 3. hafta tekrardan başlayın yine 1 hafta boyunca tekrar tanıtım yazısı çalışması yapın sonra 1 hafta daha bekleyin ve 1 aylık çalışma sonucunda 15 tanıtım yazısı çalışması yapılmış olur ve Google bu 1 aylık yazılan tanıtım yazılarını kelime bazlı ne kadar ilerleme kaydettiği hakkında bir ön fikir oluşturur.
Diyelim ki 10. sayfadan 5. sayfaya kadar ilerlediniz. Önünüzde 5 sayfada var rakipler gittikçe zorlaşıyor. 2. ayda 15 tane tanıtım yazısı alın sonuç olarak 30 tanıtım yazısı ile muhtemelen daha az sayfa kat etmiş olursunuz.
Sonuç olarak demek istediğim tanıtım yazısı çalışması belirli aralıklarda yavaş yavaş yapılması lazım tanıtım yazılarınızı sosyal medyada imlerseniz daha da etkili olmasınıda sağlamış olursunuz ve sorunsuz kaliteli bir tanıtım çalışması ile ciddi bir başarı yakalarsınız.