Sizin tanımadığınız bir adam nasıl gelip sizin evinizi basıyor?
Derdimiz edebiyat parçalamak ya da birilerinin avukatlığını yapmak değil. Herkes kendi bacağından asılacak sonunda, ben bana yeterim.
Motorcu çektiği acıdan dolayı ne yaptığını bilmiyorsa. Yaralı insana dayak atmak iyiymiş. Ya kaza da suçlu siz iseniz?
Tabi ki eleştireceğiz hepimiz eleştireceğiz ama nereden biliyoruz işini yapmadığını, ya da biri yapmadığı için hepsinin yapmayacağını. (Sizin konunuzu tenzih ederim)
Vatan Millet Sakarya' ya gelince.. söyleyeceklerim buraya sığmaz ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan, soruşturma, sorgulama, araştırma, inceleme gibi bir derdi olmayan, her duyduğuna inanan insanlarımızın sayısı arttıkça ne vatan ne millet ne de Sakarya kalacak...
evet tanımadığım bir insan evimi basmaya geldi. buradan beni daha önce takip ettiğini ya da birilerine sorarak bulduğunu anlayabiliriz. (20.000 nüfuslu bir ilçede yaşıyorum)
yaralı bir insan değildi. yerde yatıyordu. iyi oku konuyu. ben kibarca acıyan bir yerin var mı diye sorunca elime vurup defol git diyebilecek kadar sağlam ve atarlıymış değil mi!
suçlunun ben olmamın imkanı yok. arkadan çarptığını da yine yazımda belirtmiştim. (bilmiyorum trafik bilginiz var mı?)
kimse herkes böyledir demiyor. münferit olayları yaşayanların böyle düşünmesinin normal olduğunu anlatıyorum.