Merhaba,

Reklam ajansımız bünyesine sürekli olarak web sitesi işleri geliyor. Kendi portallarımızı yapmaktan, müşteri işlerine vakit ayıramıyorum. Tabii kaçırmak da istemiyorum. Bu yüzden sürekli olarak çalışacağımız 1-2 arkadaş arıyoruz. Şuan elimde bekleyen 4 iş var, acilen hepsine başlayacağız.

Temaya karar verdikten sonra arkadaşa bilgileri göndereceğim, site kısa sürede tamamlanacak. Bunlar mecburi olarak aldığım işler, pek çok işin altına zamansızlıktan girmiyorum, güvenerek çalıştığım bir arkadaş olursa uzun süre çalışabiliriz. (Uzun süreden kastım bir kaç ay değil, gerçekten çok uzun süre).

Burada farklı konularda çok fazla kişiyle çalıştık. Daha önce kendim de hizmet verdim. İşleyişi ve insan yaklaşımlarını az çok bildiğimden ve çok da dilim yandığından biraz ince elemek istiyorum.

Çalışacağımız arkadaşta aradığımız özellikler:
  1. Kesinlikle sürekli çalışabilecek
  2. Kurduğu Wordpress altyapılı sitelerden referans verebilecek
  3. İstediğimiz temayı sıkıntısız kurabilecek.
  4. Mümkünse opencart'a da hakim (bazı sitelerimiz online satışlı olabiliyor)
  5. Gün içerisinde mail ya da telefonla ulaşmaya çalıştığımızda ulaşabileceğimiz
  6. Beni geçim kaynağı olarak görmeyecek (r10'da maaş değil ek gelir elde edebilirsiniz)
  7. İzmir'de olursa yüz yüze görüşebileceğimiz, olmazsa da telefonla görüşebileceğimiz
  8. Güvenilir
  9. R10 referansları olan
  10. Piyasa koşullarını bilen
  11. Söz verdiği tarihte işi bitirebilen
  12. Skype dışındaki platformlardan da iletişim kurabileceğimiz (facebook gibi)

arkadaşlarla çalışmak istiyoruz.

İstediğimiz özellikler bu işi yapabilen kişide, minimumda olması gereken özellikler zaten ama, bunları illa yazmak ve önceden söylemek gerekiyormuş.

Bana lütfen PM atmayın, zaten az yerim kaldı, konuşmalarımızın kesinlikle kalıcı olması ileride ne konuştuğumuzu bilmemiz açısından mail tercih ediyorum, g e z g i n [@] g e z g i n r e k l a m . c o m adresine yazabilirsiniz.

Site başı fiyatlandırma çalışması istiyorum. Zaten bu işi yapıyorsanız eğer belli bir fiyatlandırma şekliniz vardır. Pazarlık sevmem, söylediğiniz fiyat neyse onun üzerinden düşünürüm. "Şu kadar olur mu" vs diye yaklaşmam, o yüzden mantıklı fiyatlarla gelirseniz sevinirim. Bana da "siz ne kadar verirsiniz" demeyin. 1 sizin için uygun mu? deme hakkımı saklı tutuyorum

Başvurularda
  1. R10 nickiniz
  2. Referanslarınız
  3. Yaşınız
  4. Yaşadığınız şehir
  5. Wordpress ve varsa opencart için site başı fiyatlandırmalarınızı
bekliyorum.

Teşekkürler.