OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google ye girdim ve araç takip sistemi yazdım. İnanın önüme 150 tane şirket çıktı yani zor birşey değil. Bu şirketler ile iletişime geçebilirsiniz.
Bunları bende araştırdım sonra buraya konu açtım.
Siz benim dediğimi anlayamamışsınız ya da ben yanlış yazdım hocam. Bu şirketler 5-10 araba ile çalışıyorlar ve montajlı cihazlar takıyorlar. Üstelik yüksek fiyat veriyorlar. Benim konuda belirtiğim linkte ki cihazlar 50-80 TL arasında cihazlar. Bunlar faydalı olur mu? Nasıl kullanılır? bu sorular hakkında bilgisi olan var mı diye merak ettim.

İlginize teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:12:54 -->-> Daha önceki mesaj 14:11:12 --

GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tane Android uygulaması yaptırın bugün hemen hemen herkesin telefonunda android telefon var internet paketi var.

Araca bindiği an uygulamayı açar sizde bir panelden aracın nerede olduğunu görebilirsiniz.
Kodlayamam ama tasarlayabilirim
Bu aklıma geldi hocam fakat arabayı 60 yaşında amca da sürüyor, farklı kişiler sürüyor ve takip etmemesini istediği zaman uygulamayı kapatacak, şarj bitti, net paketim yok vs. bahaneler uyduracak. Bunları engellemek için telefon kullanmamaya karar verdim.