benim tanıdığım namuslu polisler hep pasif görevlerde çalışıyorlar. Adam gibi adam polisler pasaport şubeden , güvenlik şubeden çıkamıyor malasef. Daha doğrusu çıkartmıyorlar
Günümüzde kolluk kuvvetleri öyle bir hal aldı ki , torpil ile veya düşük puanla ve basit bir eğitim ile polis olan vasıfsız insanlar yüzünden insanların canları, malları 3 haneli 2 sayıyı toplayamayacak adamlara emanet ne yazık ki.
işini gerçekten iyi yapanlar var illaki ama genellediğimiz için kurunun yanında onlarda yanıyor malesef.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:10:27 -->-> Daha önceki mesaj 14:08:46 --
Maalesef o telefon geri zor gelir, polis uğraşmaz başıma defalarca geldi çalanı bile bilmeme rağmen yardımcı olmadılar.
İphone telefonlara çok hakim değilim, uzaktan telefona erişiminiz varsa kitleme gibi bir seçenek varsa kitleyip telefon onada yar olmasın. Tabi geri açabiliyorlarmı yeni yazılım yükleyip o kısmını bilmiyorum.
ilk çalındığında kilitlemiştim hocam sonradan geri açtım adam telefonu kullansınki yerini bulalım diyerekten. zaten kullanan kişi pek bilmiyor telefonu zannımca.