Farkli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzun zamandır vbulletin sistemlerle uğraşmıyordum. bir host temin edip 3.8.x lisans sürümünü kurmaya çalıştım customer memberi kabul etmedi, ayrıyetten install sayfasında hata kodları aldım son sürümden bir alt sürüme devam ederek 3 sürüm denedim ve hepsinde aynı sorunu aldım.
aldığım hatalar aşağıdaki şekilde

https://i.hizliresim.com/6R9Pyk.png

Strict Standards: Non-static method vB_Shutdown::init() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/cugarasi/public_html/includes/class_core.php on line 2555

Strict Standards: Non-static method vBulletinHook::init() should not be called statically in /home/cugarasi/public_html/install/init.php on line 212

Strict Standards: Non-static method vBulletinHook::fetch_hook() should not be called statically in /home/cugarasi/public_html/includes/adminfunctions.php on line 399

Strict Standards: Non-static method vBulletinHook::init() should not be called statically in /home/cugarasi/public_html/includes/class_hook.php on line 118
host sağlayıcımla irtibata geçtim lisanslı değildir şeklinde dönüş yaptı. localhosta kurduğumda sorun yok. sonrasında vb id bilgilerimi verdim lisanslığına kontrol edin inanmıyorsunuz madem
sonrasında bana dönüş şekilleri

şeklinde oldu. böyle bir şey bir şey olabilirmi?

install/installcore.php

ilgili satırı bul:
@ini_set('display_errors', true);
bunula değiştir:
//@ini_set('display_errors', true);