Dediğiniz durumda gariplik olduğu aşikar. Yani gösterim aynı tık yarı yarı olduğu zamanlar çok oluyor. Ayrıca google'a girememe durumu herkeste olan bir sorun ve bence bu sorun trafiğin %10'unu etkiliyor.
Bendeki fark yüzde 40 larda geziyor. Adsense gösterim ve analytics sayım raporu olarak detaylıca inceliorum neredeyse sayımlar olarak yüzde 40 fark oluşuyor. E doğal olarak kazançlarda yüzde 40 düşüyor. Dediğim gibi iki teorim var ben bizim internet yasasının bu işleri yaptığını düşünüyorum. Ne nane yiyorlar bilmiyorum ama bu işler böyle olmaz arkadaş. Her ssl bağlantısı isteyen siteyi açtırmazlarsa işimiz var ya. Hadi özel olan kişi belki uğraşır uğraşır 10 seferden sonra girer ki bazen googleda bu şekilde harp ediyorum girebilmek için. Ama ben zorluyorum zorlamayan adam girmiyor ve gidiyor belkide bilemiyorum. Yada google da düzensizlik var sorunu bir türlü tam çözemediler . Bakalım izleyip göreceğiz. Ama buna en iyi cevap verecek olan yabancı sitesi olan (türkiye pazarına hitap etmeyen) arkadaşlarda eğer sitelerinin kelimelerinde değişme yoksa son 2 aylık süreçte sayımlarda anormal bir değişiklik gördülermi bu bize bir ışık tutabilir.